To je to što me zanima!

Preslatko: Fotografkinja hekla odjeću za svaku bebu koju slika

Rebecca Groh dosjetila se tome da bebe odjene u kukičana odijelca te da ih fotografira u posebnoj scenografiji, kako bi roditelji dobili posebnu uspomenu prvih dana s djetetom
Vidi originalni članak

Novorođenče u kući veliki je događaj za obitelj i većini je roditelja važno ovjekovječiti trenutke koje provode s djetetom, pa ne čudi da ima fotografa koji su došli na ideju da te prve fotografije učine dodatno posebnima.

Fotografkinja Rebecca Groh koja je pokrenula studio Stitch & Click Photography.

Odlučila je fotografirati klince uz dodatni 'element' tradicionalnih, ručno kačkanih i pletenih kostima za mališane u kojima su jednostavno neodoljivi.

Mnoge kostime sama kukiča, te priprema posebnu scenografiju za snimanje, kako bi fotografije ispale što bolje.

- Potičem roditelje da izaberu kostim koji im se čini najzanimljivijim, kako bismo zajedno stvorili fotografiju koja može biti podsjetnik na jedan poseban trenutak te ostati uspomena koja će ih svaki puta kad bace oko na te fotografije doslovno raznježiti - kaže Rebecca.

Tako na fotkama ima malog Supermana, Merry Poppins, bebice u odijelima ružičastih zečića ili medvjedića...

Prije nego što ih odjenu u posebna odijelca, bebe treba nahraniti, kako bi bile zadovoljne i izdržale snimanje bez suza - kaže, s tim da bebe same odlučuju kako će se namjestiti ispred objektiva. 

- U većini slučajeva bebe snimam dok ih drže roditelji i ne namještam ih u neke pozicije, nego jednostavno pričekam da se beba namjesti onako kako joj odgovara, pa hvatam trenutak. Važno je da su roditelji blizu i pridržavaju bebu, ili da im čije glas, jer se dijete tako osjeća sigurno - objasnila je.

- Kostimi su udobni, mekani i topli, pa većina beba uživa i na kraju zadrijema, pa na snimanju s njima nema nikakvih problema - kaže fotografkinja, a prenosi Insider

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MOC JE U ZNANJU 17.05.2019.

    Snašla se žena da zaradi pare . :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare