To je to što me zanima!

Preuredili svoju spavaću sobu u one kakve vidite na Instagramu

Par iz Portsmoutha je otkrio kako su svoju spavaću sobu preuredili u ružičasto-sivi dekor, tražeći što jeftinije predmete iz internetskih trgovina poput Amazona ili The Rangea
Vidi originalni članak

Chrissy Shaw (25) i Callum Robertson (28) iz Portsmoutha pretražili su Amazon, Dunelm, Wowcher i Next kako bi pronašli jeftine načine za uređenje svoje spavaće sobe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moju stolicu koju koristim dok se šminkam napravila sam sama. Znala sam da želim bijelu pahuljastu stolicu od umjetnog krzna, pa sam počela pretraživati cijene po internetu i sve su bile troznamenkaste što mi je bilo preskupo - rekla je Chrissy koja je kupila malu stolicu na The Rangeu za 19,99 funti (167,58 kn). Za nju je koristila tepih od umjetnog krzna s Amazona koji je već imala otprije i koji je platila 15,69 funti (131,53 kn).

- Zatim sam upotrijebila klamaricu pomoću koje sam tepih pričvrstila na stolac. Možete dobiti super lijepe stvari po stvarno pristupačnim cijenama - dodala je Chrissy.

Jastuke i poplun je kupila s Wowchera, a slično možete pronaći već po cijeni od 12 funti (100 kn). Njezina posteljina i ružičasti prekrivači za krevete su iz Dunelma.

Njihova najveća investicija je bio krevet koji su platili 899 funti (7536,64 kn) a na ostale dodatke su potrošili 300 funti (2515,01 kn), prenosi The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare