To je to što me zanima!

Prije samo devet mjeseci imala je 120 kg, a danas nosi broj 38

Bivša debeljuca otkad je upoznala svog zaručnika debljala se 10 kg svake godine. Kada je počela osjećati bolove u gležnjevima počela je s dijetom i rigoroznim vježbanjem
Vidi originalni članak

Kate Writer (25) iz Australije izgubila je 50 kilograma u samo 9 mjeseci i postala inspiracija svima koji se bore s debljinom.  Iako je oduvijek bila bucka, kada je upoznala svog zaručnika Nicka (28) udebljala se još više i prešla 100 kilograma. U jednom periodu imala je 120 kilograma. 

Promjenu je primjetila i zanemarila. Kada joj odjeća više ne bi pristajala, jednostavno bi kupila veću. Osim hrane, voljela je i izlaske i alkohol.

- Često sam poslije posla odjurila u McDonalds po ručak. Kada sam došla kući dočekao me još jedan - rekla je Kate.

Iako još u dvadesetima, imala je problema s gležnjevima pa je zbog toga odlučila nešto promijeniti. Nije znala otkud početi, pa je jednostavno smanjila porcije i osjetila prve promjene.

- Nakon toga skinula sam aplikaciju koja broji kalorije. Za mjesec dana pala sam ispod 100 kg - kaže Kate.

Promjena ju je razveselila i počela je s rigoroznom vježbom. Brzo se navukla jer je vaga pokazivala sve manje brojke.

- Željela sam smršavjeti prirodno bez ikakvih zahvata. Masnu hranu zamijenila sam povrćem i nakon samo devet mjeseci imala sam 65 kg i nosila broj 38 - rekla je zadovoljna Kate.

Vježba i danas da bi održala liniju, no priznaje da se 'navukla'. Provodi ukupno dva sata na dan vježbajući, a smeta joj kad ljudi misle da je bila na operaciji.

- Ako sam ja uspjela, uspjet će svatko. Treba samo jesti manje i zdravije, a vježbati više - rekla je Kate koja želi biti inspiracija svim ženama diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • rijana 20.07.2016.

    kad se zacrtaju neki ciljevi nista nije tesko ni nemoguce...sve je tako jednostavno....

  • magdallenaa 19.07.2016.

    moram primjetit da se jednako hrabro odijevala i u debelom stanju kao i u mrsavom...

  • Filomena 19.07.2016.

    sve je to fino , krasno, sjajno , bajno... znam jednu tetu, koja je jako zgodno izgledala kada je smršavila ali se za kratko vrijeme ponovo počela debljati i sada je deblja nego što je bila. svaka je osoba priča sama za sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare