To je to što me zanima!

Pripremite se - najveći festival chill&grilla počinje ovog petka!

Od 28. travnja do 1. svibnja posjetitelje očekuje senzacionalna manifestacija Zagreb Chill &Grill powered by Coca-Cola na kojoj će poznati chefovi, foodblogeri i celebrityji pripremati grill specijalitete
Vidi originalni članak

Pripremite se na četiri dana odlične hrane i sjajne zabave koji počinju već ovog petka 28. travnja i traju do 1. svibnja na Bundeku!

Na Bundeku se priprema pravi spektakl. Od 28. travnja do 1. svibnja posjetitelje očekuje senzacionalna manifestacija Zagreb Chill &Grill powered by Coca-Cola na kojoj će poznati chefovi, foodblogeri i celebrityji pripremati grill specijalitete.

Festival počinje u petak u 17 sati, a već u 18 sati čeka vas poznati kuhar Dario Lide sa svojim specijalitetima. 

Od 20 sati atmosferu će podići Edo Maajka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za vikend i 1. svibnja program počinje u 12 sati, a osim specijaliteta naših poznatih chefova i foodblogera očekuju vas i najbolja hrvatska Craft piva na jednom mjestu. 

Nismo zaboravili ni najmlađe za koje je svaki dan osmišljen poseban kutak. 

U subotu nas očekuje koncert Soul Fingersa, u nedjelju Detoura, a u ponedjeljak uživajte u glazbi grupe Markiz. 

Za vas u nedjelju kuhaju David Skoko i Luka Nižetić, a u ponedjeljak Branko Ognjenović. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naši chefovi će se natjecati u međusobnim dvobojima, a u show cooking nastupima pripremat će vam grill jela kakva dosada niste kušali.

Uživajte svaki dan u svim najboljim hrvatskim craft pivima, jelima popularnih zagrebačkih restorana i nagradnim natjecanjima za posjetitelje.

Ulaz na festival bit će besplatan, a Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata).

Pratite nas na facebooku, Gastro.hr i portalu Chill&Grill.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mrTrobec 28.04.2017.

    Nekada se je to u mračnom socijalizmu zvalo roštiljada

  • Fernando da Ramirez Ayala 26.04.2017.

    Nikad neću razumjet vegetarijance!

  • 26.04.2017.

    proljeće je počelo i roštiljanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare