To je to što me zanima!

Prirodni botoks: Super vježbe za lice koje traju par minuta

Za oči i vjeđe pritisnite oba srednja prsta uz unutarnji dio obrva, a kažiprstima vanjski dio obrva. Pogled usmjerite prema gore i sklapajte oči kao da gledate u sunce. Vježbu ponovite šest puta
Vidi originalni članak

Lice ima čak 57 sitnih mišića, koji se s vremenom opuštaju ako ih ne vježbate. Joga za lice je kao prirodni botoks, a vježbe su jednostavne. One potiču cirkulaciju i proizvodnju kolagena te poboljšavaju opskrbljenost stanica kisikom i nutrijentima čak i u najdubljim slojevima kože. Glumica Jennifer Aniston jogu za lice davno je uvrstila u svoju beauty rutinu. Uz pomoć jednostavnih vježbi možete smanjiti bore, podignuti vjeđe, oblikovati jagodice, zategnuti kožu i smanjiti podočnjake. Djeluje i protiv podbratka te opušta napetost u licu i vratu.

POGLEDAJTE VIDEO: Terapija puževima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vježba ‘riba’ jača i podiže obraze. Uvucite oba obraza što jače i ispupčite usne poput ribe. Zadržite položaj 30 sekundi i ponovite od 5 do 10 puta. Za obraze također izvedite vježbu tako da napušete obraze i zadržite 10 sekundi. Također ponovite vježbu od 5 do 10 puta.

UBLAŽAVA SVRBEŽ Macerat mrkve koristi se za njegu prije i poslije sunčanja

Za oči i vjeđe pritisnite oba srednja prsta uz unutarnji dio obrva, a kažiprstima vanjski dio obrva. Pogled usmjerite prema gore i sklapajte oči kao da gledate u sunce. Vježbu ponovite šest puta. Na kraju čvrsto zatvorite oči i zadržite 10 sekundi pa opustite. Ova vježba pomaže u podizanju vjeđa, ublažava bore ispod očiju i smanjuje podočnjake.

Sve što trebate napraviti za podbradak je podignuti glavu i gledati prema stropu te ga “ljubiti”. Vježbu trebate ponoviti deset puta, a važno je naglasiti da ne podižete ramena, već samo vrat. Ova vježba koristi se za zatezanje kože vrata.

SAVEZNIK U NJEZI Puder pomaže kod opuštanja, upija vlagu i sprečava trenje

Smanjite bore iznad očiju tako da prvo širom otvorite oči, kao da ste začuđeni ili uplašeni. Zatim rukama povucite kožu lica prema iza (prema tjemenu).​

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare