To je to što me zanima!

Prirodnim uljima njegujte kosu: Ulje jojobe hidratizira, a ricinus pomaže sa suhim vlasištem

Ulje jojobe dodajte barem 30 minuta prije pranja kose na tjeme i cijelu kosu, ili ga ostavite da djeluje tijekom noći. Ulja dubinski hidratiziraju, a možete ih nanijeti i nakon pranja
Vidi originalni članak

Najbolji način za obnovu kose prirodnim putem je pomoću ulja, koja će kosi vratiti sjaj, mekoću, ali i pomoći protiv perutanja tjemena. Ulje jojobe vrlo je slično prirodnom sebumu, koji koža sama proizvodi, pa tako i vlasište.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ulje jojobe je vrlo blago i neće iritirati kožu, a pomaže kod perutanja i suhog tjemena, dok istodobno dubinski hidratizira kosu. Ulje jojobe dodajte barem 30 minuta prije pranja kose na tjeme i cijelu kosu, ili je ostavite da djeluje tijekom noći. Nakon pranja možete protrljati nekoliko kapi među dlanovima i dodati na vrhove za njegu.

Na isti način možete koristiti i kokosovo ulje, koje je malo masnije, pa ga nemojte nanositi izravno na tjeme ako vam se kosa inače jače masti. Ulje argana poznato je za njegu kose, hidratizira je i njeguje, ali i štiti od topline, pa ga možete nanijeti na vrhove kose prije i nakon sušenja, kao i maslinovo.

HTJELA JE BITI U TRENDU Isprobala je viralni beauty trik za posvjetljivanje pramenova: 'To mi je najveća pogreška ikad'

Nije vrlo masno, pa ga koristite na dnevnoj bazi ili po potrebi. Ricinusovo ulje potaknut će rast. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare