To je to što me zanima!

Pritisnite ovu točku na trbuhu i brzo ćete se riješiti zatvora

Akupresura je davna kineska metoda liječenja raznih tegoba pritiskom na određene dijelove tijela. Pa tako imaju rješenje i za zatvor, lošu probavu i osjetljiva crijeva
Vidi originalni članak

Akupresura je davna kineska metoda liječenja raznih tegoba pritiskom na određene dijelove tijela. Pa tako imaju rješenje i za zatvor, lošu probavu i osjetljiva crijeva. U tom slučaju treba pritisnuti određenu točku na trbuhu koja se nalazi dva prsta ispod pupka. To se izvodi kada je želudac prazan.

Pritisnite tu točku i držite 30 sekundi, napravite kratku pauzu pa ponovite. Pritisak neka u početku bude nježan pa postepeno intenzivniji. U isto vrijeme dišite normalno i neka vam oči budu zatvorene - usmjerite misli na točku koju masirate.

Postupak možete ponoviti dva do tri puta na dan, a svaki put neka ne traje duže od dvije minute. Ova metoda pomaže i kod nesanice, kroničnog umora, inkontinencije, menstrualnih grčeva, neplodnosti i impotencije.

Inače, želite li da vam probava dobro radi, pijte dosta vode i jedite hranu bogatu vlaknima, piše natural-herbal-remedies.knoji.com. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • sonelee 26.01.2017.

    Ja otiso zabunom pet prstiju od pupka kad ono prst u po supka.

  • 26.01.2017.

    2 minute? pa rade otvorim 24 sata i za 10 sek odem na wc...

  • capo 26.01.2017.

    Ups... a gdje se stisne za cancel?

Komentiraj...
Vidi sve komentare