To je to što me zanima!

Projekt Ilica Q'Art predstavio kolekciju redizajnirane odjeće

Na modnoj reviji šetali su poznati, odjeveni u second hand kreacije koje su redizajnirali studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod mentorstvom umjetnice i kostimografkinje Ivane Bakal
Vidi originalni članak

"Sve maske su pale", naziv je second hand modne revije koja je održana u okviru "Projekta Ilica: Q'Art" kako bi prenijela poruku o važnosti recikliranja i odmicanja od konzumerizma.

Redizajn second hand odjeće osmislile su studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta, pod vodstvom mentorice Ivane Bakal, kostimografkinje i članice ULUPUH-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Inovativni nakit inspiriran Hendrix mostom u Zagrebu potpisuje umjetnik Antonio Nokaj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pistom ove godine pomaknutom s iličkih tračnica bliže Britanskom trgu, prošetali su glumci Natalija Đorđević, Filip Šovagović, Ida Prester, voditelji Martina Validžić i Danijel Despot, plesačica Larisa Lipovac, pjevač Sandi Cenov, dizajner Tomislav Bahorić, inicijatori projekta Ivana Nikolić Popović i Aleksandar Battista Ilić te drugi poznati kreativci iz sektora kulture i umjetnosti.

LEGENDARNA KOMBINACIJA Carrie i njezina suknja od tila: Slavna kreacija iz serije 'Seks i Grad' koštala je samo 35 kuna

Modeli su na ovoj reviji hodali u Adidas tenisicama koje su također oslikale studentice.

OUTFIT DANA Sportska majica savršeno će se uklopiti s minicom i sandalama

Rujansko izdanje Projekta Ilica: Q'Art još je jednom oživjelo Ilicu, a veliki broj građana koji je tijekom dana razgledao ponudu 150 izlagača, kao i premijeru Gavellinog “Višnjika”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare