To je to što me zanima!

Proljetni modni trendovi 2024.: Majice s golim ramenima su hit

Cipele na malu petu i s remenčićima vraćaju se, a bordo boja vladat će ulicama. Topovi bez naramenica u poslovnom stilu moći će se vidjeti na odvažnim ljubiteljicama mode
Vidi originalni članak

Toplo vrijeme koje nas obraduje svako malo, vuče nas laganijim odjevnim kombinacijama, a proljetni nas trendovi čekaju iza ugla. Iako još ne možemo odbaciti toplu odjeću, neki novi hitovi mogu se već ukombinirati u dnevne outfite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majice s "golim" ramenima nisu se nosile godinama, ali ove sezone vraćaju se na velika vrata. Mogu se odlično kombinirati sa slip dugim suknjama koje su idealne za dan, ali i večer, a donose posebnu dozu elegancije.

Mary Jane cipele s remenčićima polako su ušle u trendove i prošle sezone, a ovog proljeća nećemo izlaziti iz njih, a često ćemo ih kombinirati s torbicama u raznim oblicima.

Hit sezone je bordo, boja višnje, pa će se provlačiti u više verzija kroz outfite - mat, lakiranoj i svjetlucavoj varijanti.

Topovi bez naramenica u poslovnom stilu moći će se vidjeti na odvažnim ljubiteljicama mode, a fokus će nakon toplih kaputa prijeći na ukrasne jaknice sa zanimljivim šavovima i džepovima, koji neodoljivo podsjećaju na "old money" estetiku.

FOTOGALERIJA - BLACK TAPE PROJECT One su gole, ali su odjevene, odnosno, nisu skroz gole, ali su toliko gole da ne budu odjevene

Svaki se ovaj komad može kombinirati, a raznim elementima možete ostati u neutralnim bojama, ili dojam ojačati crvenim detaljima.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare