To je to što me zanima!

Pronađu stil: Muškarci sebi najbolje izgledaju s 32 godine

Velik broj muškaraca do 30-ih isproba pet različitih frizura i tada pronađe onu koju će dugo imati. Većina njih radije bi bila sijeda nego ćelava, a 12 posto bi se bojalo
Vidi originalni članak

Kosa i dobra frizura muškarcima su važni jednako kao i ženama, a većina njih do 32. godine života promijene pet različitih frizura i pronađu onu koja im najbolje pristaje, pokazala je studija tvrtke Fudge na 2000 ljudi. Prema njoj, žene promijene minimalno sedam frizura prije nego pronađu onu s kojom se najbolje osjećaju i izgledaju, pa je požele dulje zadržati, piše Daily Mail.

Za razliku od pripadnica ljepšeg spola, muškarci nakon pronalaska idealne frizure, nemaju je običaj mijenjati do kraja života, tj. dok god imaju toliko kose da je ona održiva. Razlozi zbog kojeg se muškarci vole držati jednog stila frizure za 65 posto njih je to da im je to najjednostavnije, dok 10 posto priznaje da se taj stil sviđa njihovim partnericama.

Na muškarce također utječe izgled slavnih, pa bi petina njih voljela imati kosu i frizuru poput Bradleya Coppera, dok bi dvije trećine njih radije posijedili poput George Clooneya nego oćelavili. Oko 12 posto muškaraca nema ništa protiv bojanja kose te ne isključuju mogućnost da će to u budućnosti i napraviti.

- Opća je zabluda da muškarce ne zanima kosa i da ih nije briga kakva im je frizura - komentirao je rezultate istraživanja John Vial iz Fudgea.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • unadijespas 19.06.2013.

    Tek s 32 postaju muškarci i skuže kako treba zadovoljiti ženu i zato se konačno sami sebi sviđaju, a ovo sve s frizurama je obična glupost ;)

  • podravlje1 15.06.2013.

    - Opća je zabluda da muškarce ne zanima kosa i da ih nije briga kakva im je frizura - ...... e mene baš briga za frizuru

  • EXAndrea 15.06.2013.

    Bradleyev osmjeh govori više od riječi, a bogami i ja se odmah moram nasmijati :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare