To je to što me zanima!

Prvo hrvatsko SOS Dječje selo proslavilo svoj 19. rođendan

Na cjelodnevnom veselom slavlju, na kojemu smo predstavili aktivnosti u SOS Dječjem selu Lekenik, častili smo se tortom i drugim delicijama te uživali u zabavi
Vidi originalni članak

SOS Dječje selo Lekenik prigodnim programom u ponedjeljak 8. listopada proslavilo svoj 19. rođendan. Kreativnost i dječja razigranost uvijek krase programe SOS Dječjeg sela Lekenik pa tako i na ovogodišnjoj proslavi.

U uvodnom pozdravu direktor SOS Dječjeg sela Lekenik je predstavio kratak pregled događanjima u SOS Dječjem selu Lekenik u proteklih 12 mjeseci, a djeca su u pojedinim dijelovima izlaganja izvodili isječke iz svojih radionica. 

Pristigli su nam i pozdravi i čestitke Predsjednice Udruge, Nacionalne direktorice, direktora SOS Dječjeg sela Ladimirevci, župnika župe Pešćenica te Ureda predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Predsjednik Turističke zajednice Općine Lekenik Marijan Crnkoci, predao je zahvalnicu SOS Dječjem selu Lekenik za izuzetan doprinos Malog kazališta bajki u promicanju Lekenika, kroz projekt Guslač na krovu

Nakon priredbe, zamišljene kao kolaž događanja u Selu, glazbom su nas zabavljali violinisti, a zatim su pozornicu preuzeli i rockeri. Nakon što smo se zasladili ručkom, razrezali smo slavljeničku tortu te nastavili zabavu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare