To je to što me zanima!

Pumin recept za pomlađivanje: Vaginu pomladila za 16 godina

Lisa Palmer masku za pomlađivanje pronašla je u istočnjačkoj medicini, a kaže kako njezin mlađahni ljubavnik tvrdi da joj vagina izgleda kao u 25-godišnjakinje
Vidi originalni članak

Nakon raspada braka 41-godišnja Britanka Lisa Palmer svim se silama trudila zadržati mladenački izgled. Bilo joj je jednako bitno da dobro izgleda u licu, ali i u intimnom području. Umjesto kirurškom pomlađivanju vagine pribjegla je prirodnom i to po istočnjačkoj recepturi te pomladila vaginu za 16 godina, piše Daily Mail. Zbog toga sada ima vaginu kao 25-godišnjakinja - tako joj je barem rekao mlađahni ljubavnik. 

- Žene često zanemaruju svoje intimno područje, misleći kako je brazilska depilacija dovoljna. Tek nakon što sam počela izlaziti s mlađim muškarcima shvatila sam kako stvari ne izgledaju više kao nekad. Kirurški zahvat je previše skup, a domaći je jednako učinkovit. Koži vraća sjaj i rješava problem vaginalne suhoće - napomenula je Lisa koja vodi portal za upoznavanje starijih gospođa tzv. puma i mlađanih ljubavnika "Cubs and Cougars".  

Vaginalna suhoća je često problem u menopauzi, kada razina spolnog hormona estrogena prirodno pada pa se javlja suhoća koja može stvarati probleme kod spolnih odnosa. Osim pripravaka za pomlađivanje preporučuje i vježbe koje su osobiti korisne nakon poroda.

Maska za pomlađivanje vagine

Sastojci: žličica kokosovog ulja (djeluje antibakterijski i hrani kožu), žličica kreme s vitaminom E (ublažava znakove starenja), žličica meda (obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje), bjelanjak (zateže kožu i popravlja tonus)

Priprema: Sve sastojke dobro promiješajte i stavite u mikrovalnu pećnicu na 20 sekundi. Pazite treba biti topla, ali ne previše vruća kako ne bi nadražila kožu. Kožu genitalija prije toga treba napariti kako bi se pore otvorile, a mješavina bolje djelovala. Masku treba ostaviti da djeluje 15 minuta i potom isprati ružinom vodicom. 

Masku treba nanositi sedam dana, a potom jednom na tjedan u kombinaciji s vježbama za zdjelicu. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • zeko0007 06.10.2014.

    najlogičnije razmišljanje je da joj je dečko prije nje imao dvije-tri cure i sve su imale 25 godina

  • tomicalomica 06.10.2014.

    A joj mene.. Ja citam ovaj clanak, i radim jos neke stvari usput..mislio to neki zdravi recept za hranu, kada tamo ova uljepsava pi... Moram podhitno prestat citat ovaj portal jer cu popi....

  • user_105498 06.10.2014.

    Ako ova ima 41g. ja sam u 1.raz.srednje.Moja mama koja ima 66g. djeluje svježije bez šminke od nje,tu nekaj ne štima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare