To je to što me zanima!

Pun Mjesec pozitivno će utjecati na ova 3 horoskopska znaka: Posebno u ljubavi i na poslu

Nekima se sreća smiješi u ljubavi, drugima na poslu, a pojedinci će uskoro postati najbolja verzija sebe - samo moraju iskoristiti prilike koje se otvaraju pred njima
Vidi originalni članak

Lipanjski pun Mjesec treći je i posljednji perigejski uštap ('supermjesec') u 2021. godini. Osvjetljavat će nam noć 24. lipnja te noć prije i kasnije, kažu u Astronomskom društvu Koprivnica, a astrolozi predviđaju kako to utječe na horoskop. Izdvojili su tri znaka kojima je ovaj period posebno pozitivan i optimističan. To su Djevica, Škorpion i Jarac.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevica

Ljude rođene u ovom znaku čeka priljev pozitivne energije i nadahnuća, no snaga punog Mjeseca posebno će se odraziti na njihov ljubavni život. Sve će nekako postati lakše, kao da je zapuhao dašak hladnog, osvježavajućeg zraka. Olakšanje će uslijediti jer je završena faza retrogradnog Merkura.

Savjet za Djevice glasi ovako - osvijestite svoju romantičnu stranu, otvorite se i dogovorite termin ljubavnog sastanka s nekime tko vam se sviđa, možda čak i neko duže vrijeme, no niste imali hrabrosti pokazati emocije.

A LJETO JE TEK POČELO Kako podnose vrućinu: Lav mrzi znojenje, Bik uživa u ležanju, a Škorpion misli samo na seks

Škorpion

Ljude rođene u znaku Škorpiona očekuje bogat društveni život i poboljšanje odnosa s prijateljima, kolegama, susjedima, a možda čak i s članovima obitelji. Komunikacijske vještine postat će im sve bolje, a to neizostavno voditi napretku u karijeri.

Savjet za Škorpione glasi ovako - svakako se pokušajte povezati s ljudima koji vam mogu pomoći na poslu i potaknuti vas da profesionalne ideje iskoristite na najbolji mogući način.

Jarac

Ovaj pun Mjesec je u znaku Jarca pa će pojedinci rođeni pod tim znakom imati osjećaj da su napravili nešto doista veliko. Počet će više cijeniti sebe i svoje sposobnosti. U skoroj budućnosti ih očekuju prilike za osobni rast i razvoj, što svakako trebaju iskoristiti.   

Imat ćete osjećaj da ste napravili nešto veliko i počinjete više cijeniti sebe. Postat ćete najbolja verzija sebe i na to nećete još dugo čekati.

Savjet za Jarce glasi ovako - zadnji je čas da se pokrenete i iskoristite svoju autentičnu moć. Pokažete svima oko sebe koliko ste jedinstveni, talentirani i vrijedni, prenosi Atma.

U ČEMU SE ISTIČU Najveći talent svakog znaka Zodijaka: Tko je najbolji u karaokama, a tko u pokeru?

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • crna žena 25.06.2021.

    Pun ili ne, meni svejedno.

  • nap 25.06.2021.

    ma puni mjesec donosi srecu za djevice dobar horoskop

  • Mudžahedin kurvin sin 25.06.2021.

    Jesam li tu jedini zbog komentara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare