To je to što me zanima!

Punjene paprike bez mesa: Iako možda sumnjate, vrlo su ukusne

Ovaj recept je odličan želite li jesti nešto fino za večeru, a opet da nije preteško za probavu. Također, ukoliko ste vegan i ne jedete ništa životinjskog podrijetla, umjesto sira stavite tofu ili seitan
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 7 do 10 paprika
  • 300 g tikvica
  • 1 rajčica
  • 500 g sira 
  • 3 do 5 češnja češnjaka - nasjeckanog
  • peršin - nasjeckan
  • malo ulja
  • sol
  • papar

ZANIMLJIVA KOMBINACIJA Recept Gwyneth Paltrow za pileći burger na tajlandski način

Priprema:

Paprike oprati i izdubiti pa napravite punjenje. Tikvice izrežite na kockice pa ih pomiješajte sa svom ostalim sastojcima, osim rajčice. Smjesom punite paprike i slažite ih u protvan. Između njih poslažite rajčicu narezanu na kolutove.

Pecite na 200 stupnjeva Celzijusovih oko pola sata.Vidite li da se odozgo prebrzo peku, prekrijte ih folijom ili papirom za pečenje. Po želji pred kraj pečenja možete na paprike naribati malo sira, prenosi Atma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komentator__Luka 23.09.2020.

    isto glupost kao i sarma bez mesa, isto pisalo o tome............što će još smisliti, kobasice bez mesa?...............

  • 22.09.2020.

    Možda da ali punjene paprike s mesom su mi zakon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare