To je to što me zanima!

Put u mističan svijet gdje vlada androginost - Julia and Ben

Granica između ženskih i muših kreacija je gotovo nepostojeća, kroj je mekan i sklon nesavršenostima, a predstavljeni su i ručno obojeni komadi odjeće
Vidi originalni članak

Posljednji dizajneri koju su svoju kolekciju "Znam da me želiš" predstavili na drugoj večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb su njemački duo Julia Heuse i Ben Klunker. Njihova modno scenska prezentacija obiluje ručno obojenim komadima, geometrijskim uzorcima, i kombinacijom materijala poput svile i pamuka. Većina odjeće je u tamnim bojama s pokojim bijelim komadom, a naglasak je na nesavršenosti kroja i izgleda kao takvog za izraz osobnog stila.

Njihove kreacije odvode nas u mistični modi svijet u kojem vlada androginost, a granica između muških i ženskih kreacija je skoro pa neprimjetna, piše Budi in.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Der Kommissarrr 14.05.2012.

    Opisano već u puno distopičnih SCI-FI filmova, u budućnosti će se razlike među spolovima u tolikoj mjeri smanjiti da će jedino što će razlikovati ljudskog mužjaka od ženke biti pimpek/vagina. Pa pogledajte samo ove nove klince, svi neki žgoljavi hipsteri sa frizuricama, rukice ko drška od metle - u životu najteže što je digo bio je tetrapak mlijeka.

  • mila 19 12.05.2012.

    ako gay populacija kroji modu onda nije čudo šta sve ide u krivom smjeru...

  • tajnamoja 12.05.2012.

    Čarape su najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare