To je to što me zanima!

Putuje po svijetu i fotografira životinje - poziraju s osmijehom

Allan Dixon iz Irske krenuo je s ovim 'projektom' 2015. godine, a cilj mu je pokazati iskrene osmijehe sebe i životinje s kojom se uslika. Njegovi selfiji popularni su na internetu, a s njima je osvojio mnoga srca
Vidi originalni članak

Upoznajte čovjeka kojeg zovu 'Šaptač životinjama'. On je Allan Dixon, fotograf i avanturist koji je savladao umijeće snimanja selfija s egzotičnim životinjama. Porijeklom je iz Irske, a proputovao je cijeli svijet kako bi snimio fotografije s klokanima, devama, morskim lavovima.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegove fotografije zaista su posebne, a na njima možemo vidjeti iskrene osmijehe, i to ne samo od Allana već i od životinja s kojima snima selfie.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je krenulo 2015. godine, a sada Allen ima veliku zbirku smiješnih snimki koje su osvojile srca mnogih na internetu. No ako mislite da je lako snimiti ovakav selfie, varate se. Allan kaže kako mu za takve fotografije treba od pet minuta do tri sata boravka u prisutnosti životinje, a sve ovisi o naravi životinje i je li ona spremna sudjelovati, piše Bored Panda.

Pogledajte neke od nama najdražih fotografija:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 12.08.2021.

    Uzivaj

  • no sleep 12.08.2021.

    Kad se slika s nilskim konjem nek se javi

  • Hupseri 12.08.2021.

    To su ti turisti koji dolaze u hrvatsku, potjerati to doma na liječenje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare