To je to što me zanima!

Raj na zemlji i potpuni luksuz: Hrvati ovo mjesto čeka na vas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rujana Lukač zamijenila je 15 puta svoju kuću na Hvaru za drugu nekretninu u svijetu i za smještaj nije platila ni kune. Sve je to popularniji način odmora
Vidi originalni članak

Na Tajland sam oduvijek htjela otići, a ove godine sam to i ostvarila, priča nam Rujana Lukač. '150 je nekretnina bilo u ponudi homeexchange.hr i krenula sam slati upite. Dobila sam puno pozitivnih odgovora i odlučila se za luksuzan stan unutar resorta na otoku Koh Samui gdje inače noćenje košta i po nekoliko stotina eura. 5 dana boravka tamo koštalo bi me preko 2000 eura, a zamjenom je besplatno. 

Svaki Hrvat ima blago i može živjeti kao bogataš! U ovom resortu ljetuju mnogi poznati, a o kakvom se mjestu radi možete vidjeti u videu. 

Hrvatska je top destinacija i na tisuće ljudi želi u Hrvatsku, a trenutno je 500 nekretnina u ponudi. Resort se nalazi na prekrasnom otoku Koh Samui. Smješten na brdu okružen zeleninom, tropskim drvećem i bogatom florom i faunom obara s nogu svakog ljubitelja tropskog raja. 

Kupanje u bazenu tzv. infinity pool u kojem možete uživati i iz vlastite spavaće sobe osim intime pruža zadovoljstvo luksuza s pogledom na Andamanako more.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Mira B_ 14.04.2015.

    i ja bi se mjenjala..bilo gdje, nije važno, treba mi malo fizičkog i psihičkog odmora da napunim baterije..

  • skejt u snijegu 14.04.2015.

    Jadran je zakon !

  • user_39382 14.04.2015.

    Još jedan vrhunski članak u rangu "2 jednostavne vježbe za mršavljenje" pa u članku onda kaže napravite 50 sklekova pa 50 trbušnjaka u 5 serija naizmjence u što kraćem roku. Pa ko ima kuću na Hvaru spada u 1% najbogatijih Hrvata. Još mi treba da nam Todorić savjetuje di i kako na ljetovanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare