To je to što me zanima!

Razmišljate li razumom ili vas vodi srce? Riješi kviz i saznaj

Koliko dobro možete kontrolirati svoje emocije, promišljate li o svakoj odluci dva puta ili ste skloniji rizicima? Riješite kviz i saznajte je li vaš vodič srce ili razum
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 34

  • MokiLoki 27.03.2013.

    eto to me doslo glave i razbilo sve sta sam stvarao a sad opet ispocetka

  • tintilinic1 03.03.2013.

    Kod vas podjednako vladaju razum i srce, što vas dodatno zbunjuje. Srce vas navodi na nepromišljene odluke zbog kojih kasnije žalite. Previše ste racionalni u ljubavi, a premalo po pitanju novca, pa zbog toga trpe vaš kućni budžet, ali i veza. Buđet će uvijek trpit koliko imam jos bi uduplo trošila a što se tiće veze, hvala Bogu što me razumije jer sama sebe ponekad ne razumijem hahahhahaha.

  • Crna_1 02.03.2013.

    Kod vas podjednako vladaju razum i srce, što vas dodatno zbunjuje. Srce vas navodi na nepromišljene odluke zbog kojih kasnije žalite. Previše ste racionalni u ljubavi, a premalo po pitanju novca, pa zbog toga trpe vaš kućni budžet, ali i veza. Iako se ne slazem da nisam racionalna s novcem jer sam zaista stedljiva totalno .. znaju me moji ponekad i zezat da kog bijesa tolko stedim ... al nikad se ne zna .. bolje imat nesto sastrane nego .... kao neki koje znam .. sve odma potrose, onda sutra neznaju kako ce dalje .... Kao sto se ne slazem ni sa time da me srce vodi na nepromisljene odluke .. totalno stojim na zemlji i 3x promislim prije nego nesto napravim ... kao sto nema ni totalne zbunjujuce stvari u glavi kako navode da me to dvoje zbunjuje ... Krivi kviz ... odnosno krivi rezultat po pitanju mene .. fulano totalno !!!! Vodi me srce ali u onim stvarima u kojima bi me i trebalo voditi ... u svemu ostalom mi vlada razum, cak ponekad i u vezi se ne prepustam srcu vec nekom razumu pa dolazi do nekih razmirica. .. Da da da ... totalan fulanac ...:))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare