To je to što me zanima!

Recite zbogom podočnjacima uz krumpir i obloge od mlijeka

Oblog od mlijeka, make up trikovi i kreme s vitaminom K najbolji su "alati" za odmoran i svjež izgleda, a ploške krumpira ili krastavca pojačavaju cirkulaciju
Vidi originalni članak

Premalo sna ili vode te previše soli najčešći su krivci tamnih kolutova ispod očiju. Zato spavajte barem sedam sati, a tijekom dana pijte najmanje dvije litre vode. Podočnjaci mogu upućivati i na manjak vitamina. Noćne kreme za lice koje sadrže vitamin K i retinol ublažit će područje oko očiju. Mogu pomoći i make up trikovi. Ne nanosite maskaru na donje trepavice, nego je u debelom sloju nanesite samo na gornje. To će odvući pozornost s vrećica ispod očiju i usmjeriti je na vaše trepavice. Izbjegavajte plave i ljubičaste tonove, koji također privlače pozornost. Klonite se krema i drugih proizvoda koji sadrže ulja jer ističu otečene oči te ih dodatno opterećuju. 

I očima treba čaja ili mlijeka

Uronite dvije pamučne vate u čašu hladnoga, punomasnog mlijeka. Natopljenu vatu stavite na oči i ostavite da djeluje oko deset minuta. Možete i prokuhati dvije vrećice čaja, najbolje od kamilice. Ohladite ih, stavite na oči i ostavite da djeluju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare