To je to što me zanima!

Retrogradni Merkur donosi kaos i ludilo: Što znači za svaki znak Zodijaka i kako ga preživjeti?

Retrogradni Merkur je astronomski događaj, započeo 10. svibnja 2022. i trajat će do 3. lipnja 2022. Dok se u modernoj astrologiji za Merkur kaže da je vladar treće kuće, mitološki se smatra glasnikom bogova
Vidi originalni članak

Budući da se retrogradni Merkur u ovom periodu kreće unatrag, astrolozi ga često povezuju s kaosom i zbrkom. Mnogi ga čak krive za sav kaos i ludilo u svojim životima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovan

Ovan će možda posebno morati pripaziti na ono što govori. Impulzivnost ih može pretjerano koštati. Kada su financije u pitanju, suzdržite se od velikih ulaganja. Izbjegnite nepotrebne troškove i vodite računa o potrošnji.

DAJU SI ODUŠKA Zbog njih vas susjedi sljedeći dan 'čudno' gledaju: Znakovi horoskopa najglasniji u seksu

Bik

Dok su Bikovi obično vrlo pažljivi i odgovorni u pogledu svojih financija, karijere i života općenito, ova retrogradnost može im preokrenuti život. Možda će se suočiti s određenim zabunama oko novca, odnosa i profesije. Opustite se i razmislite. Nemojte se opterećivati, jer ovaj nebeski događaj nije tako loš kao što mislite da će biti.

Blizanci

Smatra se da Merkur vlada nad Blizancima, zbog čega će oni tijekom ovog perioda možda trebati biti malo oprezniji. Iako možete osjetiti neki nemir, stres i malo tjeskobe u različitim aspektima života, morali biste se prepustiti svojoj intuiciji. Ne dopustite da nervoza i živci preuzmu kontrolu nad vama.

Rak

Za Rakove ovo nije najbolje vrijeme za velika ulaganja. Važno je potražiti savjet. Iako ćete moći sklapati nova prijateljstva, drama koju ste iskusili u prošlim vezama može uzrokovati stres u vašem životu u ovo vrijeme. Zato je važno biti oprezan i vjerovati svom instinktu, kao i držati voljene u blizini.

ČIME PRIVLAČE SUPROTAN SPOL Ono najzavodljivije na svakom znaku: Ribe su tajnovite, a Škorpion ima zaraznu energiju

Lav

Za Lavove ovaj retrogradni Merkur može biti povoljan, ne samo u smislu financija, već i u izgradnji novih odnosa. Iako može doći do nekih sukoba, oni će se vjerojatno uskoro riješiti. Budite pažljiviji prema drugima i oprezniji kada je u pitanju upuštanje u nove projekte, piše The Times of India.

Djevica

Još jedan znak kojim Merkur vlada je Djevica, zbog čega oni koji pripadaju ovom horoskopskom znaku mogu doživjeti neke turbulencije. Možete biti zbunjeni kada su u pitanju vaša karijera i profesionalne prilike. Međutim, dajte sve od sebe da ostanete mirni i pregledajte pomno sve.

Vaga

Kada su Vage u pitanju, ovo možda nije najpovoljnije vrijeme za njih. Čuvajte svoje financije i izbjegavajte ulaganje u veće projekte. Što se tiče zdravlja, i tu morate biti malo oprezni, nemojte se previše nervirati jer to samo može pogoršati stvari.  

Škorpion

Škorpioni mogu očekivati ​​velike drame u vezama i odnosima. Transparentnost je ključna za njih, kako bi što uspješnije riješili nadolazeće probleme. Odlučite se za iskrenost prema partneru. Slično će biti i na radnom polju - naporan rad i odanost su sve što vam preostaje. Trenutno nije dobro vrijeme za posuđivanje novca ili ulaganja.

Strijelac

Osobe koje pripadaju ovom horoskopskom znaku doživjet će gorko-slatku fazu. Na romantičnom planu možete imati problema, ali oni su jednostavno rješivi - komunikacijom. Prošle veze mogu se javiti i biti nelagodni progonitelji Strijelaca. Na profesionalnom planu pružit će se nove prilike i upoznat ćete se s novim mogućnostima.

Jarac

Jarci će se tijekom ovog nazadovanja Merkura imati s čime pozabaviti. Iako će sve to na kraju prebroditi, bit će to vrlo stresan period za njih. Od velike količine posla u uredu do problema u vezi, život će donijeti mnogo toga što će morati rješavati. Trebate čvrsto stajati na svom mjestu jer će stvari na kraju ispasti bolje.

Vodenjak

Ljubavni život možda Vodenjacima neće izgledati tako sjajno tijekom ove retrogradnosti. Međutim, oni će i dalje biti predani svom domu i obitelji. Dobar je trenutak za ulaganja i kupovinu imovine. Budite skromni tijekom ovog perioda i stvari će se posložiti na svoje mjesto.

Ribe

Ribe mogu očekivati ​​neke smetnje u obiteljskom i romantičnom životu. Trebaju se pobriniti da stvari isprave i riješe probleme na vrijeme. Komunikacija će za njih biti ključna. Kojim god poslom se bave, pojavit će se prostor za proširenje, stoga naporno radite i iskoristite sve prednosti koje vam se pruže.

OSVETA IM JE OZBILJAN POSAO Pet najopasnijih horoskopskih znakova: Njih nemojte ljutiti!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • da aaaa 20.05.2022.

    teze je preživjeti mjesec u Hr

  • gvagec 19.05.2022.

    Meni je jutros ušel Merkur u treću kuću Jarca neznam kaj da delam. Steram Jarca ili da odem u birtiju .....................

  • 19.05.2022.

    A šta kaže grah trešnjevac pomiješan sa par zrna bijeloga?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare