To je to što me zanima!

Robert Sever u ulozi fotografa vlastite kampanje po prvi put...

Druga kampanja branda "Sever" za sezonu jesen/zima 2015-2016 donosi atraktivnu i pristupačnu modnu priču te atraktivne vizuale, koje je snimio sam dizajner
Vidi originalni članak

Nakon velikog uspjeha prve kolekcije treće linije kuće Roberta Severa pod nazivom Sever za proljeće-ljeto 2015., na redu je jesensko-zimska varijanta. Radi se o urbanoj i povoljnijoj kolekciji koja je bila rasprodana u čak sedam različitih prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Osim u odjeći, posebnost ove nove kolekcije nalazi se i u vizualima koje je snimio sam Robert Sever. Ovaj fotografski debi svestranog dizajnera pruža nam ekskluzivan uvid u njegovu viziju Sever cure, koju ponovno utjelovljuje Iva Marušić – dugogodinšnje zaštitno lice i muza svih brandova kuće Roberta Severa.

Kolekcija za predstojeću sezonu tematski je nastavak na prethodnu te ponovno uočavamo utjecaj različitih uličnih kultura i stilova, kao i muzike i muzičkih smjerova (od popa i hip hopa do punka i grunge-a).

- Velika posebnost ove kampanje leži upravo u vizualima. Bilo mi je bitno da budu privlačni i da poručuju kako dizajnerske stvari mogu biti dostupne svima. Bio sam vrlo uzbuđen prilikom snimanja kampanje jer je to bio veliki zalogaj za mene, ali i velika ostvarena želja. Prikazao sam Sever kolekciju upravo onaku kakvu ju ja vidim: pročišćenu, vedru, s odjećom u prvom planu - objasnio je Robert Sever svoj izlet u fotografiju.

Ženska kolekcija prvenstveno je razigrana, mladenačka i vedra. Tradicionalne plise suknje ukrašene su nitnama te upotpunjene oversized sportskim majicama u modernoj kombinaciji crvene i crne. Tu su i smjele suknje od kepera i izbjeljivanog trapera u mini i midi dužini. Na dugačkim i kratkim kardiganima utkan je motiv zvijezica koji se provlači i kroz ostatak kolekcije. Za najzimogroznije tu su tople parke od pamuka s toplim renderima i kapuljačama od umjetnog krzna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare