To je to što me zanima!

Roditelji objavili potresnu fotku sina: Rekao je 'slikajte' i umro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph (26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka
Vidi originalni članak

Roditelji dječaka koji je umro od raka objavili su i podijelili fotografiju koja je svima slomila srce. Majka ga je snimila u očevom naručju nekoliko trenutaka prije nego što je izdahnuo. 

Braiden Prescott (7) umro je od rijetkog oblika raka, a njegovi roditelji Steph (26) i Wayne Prescott (38) podijelili su fotografiju na društvenim mrežama kako bi podigli svijest o važnosti otkrivanja ranih simptoma raka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Malenom Britancu dijagnosticiran je neuroblastom kada je imao dvije godine. Njegova majka Steph rekla je kako je osjećala da nešto nije uredu već sa šest mjeseci. Braiden je imao tumore na vilici i nije mogao pravilno izgovarati riječi. Danima uopće ne bi progovorio.

Hrabri dječak prošao je čak 11 različitih tipova kemoterapije, a išao je i na liječenje u Sjedinjene Države. Nažalost, njegovo tijelo to više nije moglo izdržati. Samo nekoliko minuta prije nego što će Braiden umrijeti, Steph je uslikala kako Wayne drži u krilu dječaka.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Julius_Cezar_ 30.06.2017.

    nevino malo dijete i neki se zale u svom zivotu na neke apsurdne stvari..

  • dejo36 30.06.2017.

    kad ovakvo nešto pročitam čudim se sam sebi što se nerviram zbog tamo nekog zaljeva,agrokora ili tko je na vlasti u mojoj pripizdini......kako je to nebitno

  • duda9 30.06.2017.

    Nedaj Bože nikome mali Anđele laka ti zemlja bila ovo je strašno ,ponekad se pitam Bože zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare