To je to što me zanima!

Romantičarka ili zavodnica? 3 ideje za frizure s pletenicama

Pletenica se lakše oblikuje i dulje traje ako kosa nije svježe oprana. Može se spojiti s razbarušenom punđom, oblikovati u riblju kost ili napraviti u romantičnom izdanju
Vidi originalni članak

Pletenice su vrlo zahvalna frizura jer jednako dobro izgledaju u dnevnom i u večernjem izlasku. Najlakše ih je oblikovati ako kosa nije svježe oprana, Frizura će tada dulje vremena biti postojana. Pronađite inspiraciju u video tutorialima.

Seksi spoj punđe i pletenice

Kosu podijelite razdjeljkom i s jedne strane izdvojite tri pramena i ispletite pletenicu. Ostatak kose skupite u razbarušenu punđu i pričvrstite ukosnicama.

Romantična boho pletenica

Napravite razdjeljak na sredini i sa svake strane ispletite pletenicu. Na potiljku pričvrstite jednu pletenicu i kroz nju provucite drugu. Kosu prethodno možete nakovrčati ili istu frizuru napraviti s ravnom kosom.

Dvostruka riblja kost

Kosu prebacite na stranu i potom ispletite tanku pletenicu. Nakon toga od ostatka kose ispletite riblju kost povremeno ostavljajući pramen i prebacujući ga na stranu. Razdijelite kosu na dva dijela, izdvojite mali pramen s vanjske strane lijeve polovine kose. Prebacite izdvojeni uski pramen preko lijeve polovine kose pa ga omotajte oko desne polovine kose i čvrsto zategnite.

Spojite pramen s lijeve strane tako da se stopi u veliki desni pramen kose. Odvojite potom novi tanki pramen s vanjske strane desne polovine kose. Prebacite uski pramen preko desne te ga omotajte oko lijeve polovine kose i čvrsto zategnite. Pletenicu raspletite i oblikujte u riblju kost koristeći pramenove iz prve riblje kosti.



Idi na 24sata

Komentari 95

  • Flower power 08.03.2015.

    Najromantičnije frizure:))

  • malo srce 08.03.2015.

    Obožavam pletenice,na bilo kakav način ispletene iako mi je najdraža riblja kost.Frizura koja zrači romantikom:)

  • disiti 07.03.2015.

    bome romantično...

Komentiraj...
Vidi sve komentare