To je to što me zanima!

Ruth je za 100. rođendan imala samo jednu želju - da je uhite!

Pod budnim okom svojih suučesnika, Ruth Bryant je uhićena, dvojica policajca stavili su joj na ruke lisičine, ukrcali u policijsko vozilo i odvezli, uz uključene sirene, do zatvora u okrugu Person u Sjevernoj Karolini
Vidi originalni članak

Za svoj jubilarni rođendan stogodišnja Amerikanka poželjela je iskusiti uhićenje i ta joj je želja ispunjena kada su je u utorak priveli policajci "zbog ekshibicionizma" u domu za umirovljenike i odvezli do zatvora.

Pod budnim okom svojih suučesnika, Ruth Bryant je uhićena, dvojica policajca stavili su joj na ruke lisičine, ukrcali u policijsko vozilo i odvezli, uz uključene sirene kako je i red, do zatvora u okrugu Person u Sjevernoj Karolini.

Kako je izvijestio je lokalni list Courier Times starica se s mukom izvukla iz vozila.

Pritom je prosvjedovala i sugerirala policajcima da bi im bolje bilo privesti proizvođače ovih "prokletih sjedišta! Njih bi sve trebalo uhititi", rekla je.

NA SVE NAČINE Mislite da znate napraviti jaja? Evo u čemu većina ljudi griješi

Zatim je snimljena, kao i svi osumnjičenici, za policijski dosje, en face i u profilu, dobila je snimke za uspomenu i vraćena u umirovljenički dom. (bs)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • x00x 06.03.2020.

    mogla je samo u hrvatskoj prodavati grincajg i eto ti ostvarenja zelja

  • kužibaba 06.03.2020.

    Cool

  • ~DAVID~ 06.03.2020.

    E bako bako, da si došla u Hrvatsku i prešla na semaforu preko crvenog bacili bi te ko serijskog ubojicu na tlo, zavrnuli ruku i bacili u ćeliju na neodređeno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare