To je to što me zanima!

S dečkom sam se seksala 27 puta u istom danu, ali nije svaki put bilo 'sretnog završetka'

Glumica Monalisa Stephen je ispričala kako su ona i njen partner imali akciju u različitim dijelovima kuće, a nekoliko puta su i uzeli pauzu kako bi gledali filmove
Vidi originalni članak

Nigerijska glumica Monalisa Stephen gostovala je u emisiji 'Love or Lies' YouTuberice Korty EO i iznijela šokantne činjenice o svojoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO (Seks savjeti):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Išla sam posjetiti svog dečka, a on me toliko htio da smo se seksali čak 27 puta u jednom danu - izjavila je glumica iz Nollywooda.

Objasnila je kako su se ona i njezin partner seksali u različitim dijelovima kuće, ali i da su tu i tamo napravili pauze u kojima su gledali filmove.

JESU LI POGODILI I ZA VAS? Omiljene seks poze za sve žene Zodijaka: Blizanke vole 'na sve četiri', Škorpionke uspravni '69'

Mnogi gledatelji bili su šokirani njenim izjavama.

- Je li penetrirao u tebe svih 27 puta - bilo je jedno od pitanja, a ona je na to potvrdno odgovorila, a otkrila je kako svaki seks ipak nije imao sretan završetak.

SMANJUJE STRES, JAČA IMUNITET... Dodajte ovaj super zdravi prah u hranu za veću seksualnu moć i želju, povećava i plodnost

Kontroverzna glumica, koja sebe naziva i plus size modelom, nerijetko šokira sa svojim izjavama, a to je učinila i nedavno kad je otkrila kako njen partner ima pomalo bizaran seksualni fetiš. Naime, ispričala je kako ju želi zadovoljavati u vrijeme kada ima mjesečnicu.

- Pokušala sam ga zaustaviti, ali skoro smo se zbog toga posvađali. Bio je ljut na mene, a onda sam guglala i otkrila da moja mjesečnica njemu ne šteti - rekla je i šokirala pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠEBALJ O BICIKLISTIMA U GRADU

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Štomikron 20.04.2023.

    Tko zna kako je ona brojala tih 27? ali junačina je i ako je jedan!

  • Mr. Pickles 20.04.2023.

    Vjerujem da bi mogla bez bada primiti 27 RAZLIČITA 🥒 u jednom danu 😌

  • LEPOTICA💖 19.04.2023.

    Mogla si zaokružiti na 30.👍😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare