To je to što me zanima!

S ljepljivim trakama i bojama u spreju dom pretvorila u raj boja

Natasha McBrinn (30) iz Ormskirka u Lancashireu voli jarke boje i svoj je dom pretvorila u šareni raj. Tijekom godina postupno je oživljavala svaki zid
Vidi originalni članak

Moja kuća je moje platno. Svi murali u kući su ručno oslikani i dizajnirani prema mojim idejama, rekla je Natasha. Od crveno-crnih zidova u sobi njenog sina do stubišta ukrašenog duginom washi trakom, dom je prava koloristička oaza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tie-dye efekt na zidovima kupaonice postignut je bojom u spreju, a Natasha je svijetlom ljepljivom trakom i bojom udahnula novi život starim predmetima po domu.

- Za spavaću sobu bila je to kombinacija jeftinih boja u spreju i vinila. Palete za krevet bile su besplatne, a u spavaćoj sobi moje tinejdžerke boje i tapete su darovane. Preradila sam sve originalne predmete u kupaonici bojom u spreju, a također sam obnovila i ploču kade pomoću ljepljive trake - opisala je.

Većinu namještaja je kupila s eBaya, centara za reciklažu ili besplatno s Facebook trgovine ili od susjeda. Natasha procjenjuje da je potrošila 4200 funti (oko 36.000 kn) pretvarajući svoj dom u koloristički raj.

PRAVILA UREĐENJA Dizajn interijera: Odlični savjeti kako birati i postaviti tepih u prostor da izgleda savršeno

- Moj muž voli ono što radi. Dopušta mi da uđem u svoju zonu i stvaram ono što mi se sviđa - dodala je.

Najdraža prostorija joj je kupaonica. Njezin savjet onima koji žele ukrasiti prostor s ograničenim proračunom je da razmišljaju izvan okvira i da koriste ono što već imate, kao što su ostatci boje u spreju ili vinila, piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • moj.zli.brat.blizanac 14.11.2021.

    Dobih još jedan žuti...i ništa mi nije...😎

  • Tiranosaurus 14.11.2021.

    Sve je to od lošeg tripa

  • moj.zli.brat.blizanac 14.11.2021.

    Pretpostavih da čitatelji znaju barem dvije-tri riječi engleskog jezika, tim više što se radi o naslovu poznate i prigodne pjesme ovom komentaru, ali nismo svi, očito, blagoslovljeni inteligencijom, općom kulturom i minimalnim znanjem...😨😁🤣 a ja odoh sad u "rešt" 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare