To je to što me zanima!

Salata od krumpira i jaja može biti prilog, ali i samostalno jelo

Salata od krumpira je poput praznog slikarskog platna, trpi gotovo sve što stavite u nju, a okusi mogu uistinu biti jako različiti. Danas isprobajte naš recept za finu salatu od krumpira s jajima
Vidi originalni članak

broj osoba: 4

priprema: 45 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

1 kg krumpira, 5 tvrdo kuhanih jaja, 4 kisela krastavca, nekoliko rotkvica, 2 srednje mrkve, 100 g majoneze, 200 ml kiselog vrhnja ili jogurta, sol, papar, 1 žličica senfa, nasjeckani svježi peršin za posipanje

RECEPT DANA Ljutenica koja okusom vraća u djetinjstvo - isprobajte recept!

Priprema:

Krumpir ogulite, očistite i stavite kuhati u veći lonac. Kuhajte dok ne postane mekan, ali ne previše. Dok se krumpir kuha, skuhajte tvrdo kuhana jaja. Kad su gotova, ogulite ih i ostavite sa strane da se ohlade. Mrkvu naribajte, rotkvice narežite na ploškice, a kisele krastavce nasjeckajte na sitne kocke. I krumpir i jaja narežite na kockice kad se ohlade. Sve pomiješajte u zdjeli, a potom začinite majonezom, vrhnjem, senfom te solju i paprom. Salatu kratko ohladite u hladnjaku te prije posluživanja pospite peršinom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare