To je to što me zanima!

"Šampon mi je uništio život"- stotine žena tuže za ćelavljenje

Stotine nezadovoljnih žena podnijele su tužbu protiv poznatog frizera i njegove linije proizvoda za kosu Wen otkrivajući, a neke kažu kako im je život uništen
Vidi originalni članak

Bila sam profesionalni model s prekrasnom dugom prirodnom kosom. Nakon korištenja ovog proizvoda vlasište mi se upalilo, nastali su čirevi i kosa mi je ispadala u pramenovima. Ovaj šampon mi je uništio život. Voljela bih da postoji način da ih natjeram da plate to što su učinili. Ako itko ima informaciju o grupnoj tužbi, molim vas da me uključite - apel je razočarane korisnice Wen linije šampona, koju je kreirao frizerski stilist Chaz Dean.

http://wen-haircare.pissedconsumer.com/

On je poznat po radu s brojnim zvijezdama, kao što su Alyssa Milano, Charlize Theron, Brooke Shields i brojnim drugima, što mu je priskrbilo odličnu reklamu i povjerenje kupaca u vlastitu liniju proizvoda.

No, sada je preko 200 ljudi u 40 država podnijelo grupnu tužbu protiv Wena, pročišćavajućeg šampona i regeneratora, čiji rezultat je ćelavljenje, crvenilo, iritacija vlasišta te gubitak boje.

Instagram

Na svojoj web stranici , brand tvrdi kako se njegovi proizvodi za kosu znatno razlikuju od bilo kojeg drugog, jer istovremeno čiste i njeguju kosu.

Pogledajte priču u videu:

Tijekom proteklih godina nekolicina se potrošača žalila na učinkovitost Wena služeći se internet forumima, a tako su se uspjeli okupiti te u prosincu ove godine predati grupnu tužbu.

Facebook

U nekim je slučajevima, ispadanje kose u gustim pramenovima počelo već nakon dva tjedna korištenja Wena, a pravni tim kaže kako je oštećenih vjerojatno puno više nego ih je odlučilo tužiti - na čak desetke tisuća, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Markec7 17.12.2015.

    Ja sam prestao koristiti šampon, samo ispirem kosu. Čitao sam o indijskom pranju kose tj bez šampona da su im kose bez peruti i kosa ima puno bolju boju od one koja se šamponira. U šampone stavljaju svakakve kemikacije a kosi ne trebaju te kemikalije nego samo kisik koji se nalazi u vodi i naravno ispiranje prljavštine.

  • njuskalo_2 17.12.2015.

    Čaj od koprive je dobar za kosu . :-))

  • Lun@ 777 16.12.2015.

    Afrodita šampon od kamilice, meni zakon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare