To je to što me zanima!

Sašio haljinu/odijelo i sam sebe 'odveo' na maturalnu večeru

Tinejdžer iz New Yorka si je uz majčinu pomoć sašio crvenu bluzu s kravatom, koju je upario s muškom ljubičastom košuljom. Nosio je jednu nogavicu crnog muškog odijela, a preko druge mu je noge padala suknja
Vidi originalni članak

Wyatt Cheatle (16) je vjerojatno jedan od rijetkih koje činjenica da nema djevojku nije spriječila da dobro raspoložen dođe na svoju maturalnu zabavu. Ovaj dečko iz škole Brighton High School u New Yorku nije se samo pojavio na proslavi, već se odlučio našaliti sa svojom situacijom pa si je sašio odijelo koje je 'pola odijelo, pola haljina' pa je 'izveo sam sebe'.

Tinejdžer si je uz majčinu pomoć sašio crvenu bluzu s kravatom, koju je upario s muškom ljubičastom košuljom. Nosio je jednu nogavicu crnog muškog odijela, a preko druge noge padala mu je suknja. Da naglasi kako jednom polovicom tijela glumi djevojku, u kosu si na jednu stranu glave stavio i špangicu.

MINUS I PLUS Treba li rasprava o praznicima mjesec dana prije kraja škole?

Na materijal za odijelo/haljinu je potrošio samo 25 dolara (165 kuna), a srednjoškolcu nije bio problem sašiti što je zamislio jer se i inače bavi rukotvorinama.

Za 'ženski dio' looka i nanošenje make upa je imao pomoć od prijateljice, a na zapešću je čak nosio i cvijet, da slika o 'djevojci s maturalne' bude potpuna. Njegova je mama na blogu portala Reddit ispričala zašto joj se sin tako odlučio odjenuti, a dodala je i kako nisu imali tenisice koje bi bolje pristajale uz look.

PAZITE NA TEŽINU Pretili imaju manje sive tvari u mozgu i propadaju im neuroni

- Naći ćemo ih na vrijeme, taman za maturalnu proslavu na kraju srednje škole - našalila se mama na kraju svog posta.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Fenix7 03.05.2019.

    Pa kaj zbilja nitko po fotkama ne vidi da je dečko bolestan i da ga vjerojatno zbog toga ni jedna nije htjela za pratnju? Svaka mu čast!

  • Fenix7 03.05.2019.

    Neka ni jedna nije htjela s njim ići, nek' se sad "grizu" - za ovo treba imati mu.a! Super fora!

  • 03.05.2019.

    Mali ne trljaj da nisi nikoga mogao naći , a uostalom nisi se ti tako obukao iz razloga koje navodiš.Tvoj slučaj je malo kompleksniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare