To je to što me zanima!

Jedan sat maženja sa kravama Bonnie i Bellom stoji 500 kuna

Vlasnica farme planinskih konja odlučila je proširiti ponudu s dvije krave, s kojima se turisti mogu maziti. Mnogi se iznenade time koliko su krave razigrane, pametne i smiješne, kaže
Vidi originalni članak

Vlasnica Mountain Horse Farm, luksuzne farme s terapijskim planinskim konjima, koja turistima nudi usluge smještaja i doručka te ugođaj seoskog turizma, Suzanne Vullers, dosjetila se kako dobro zaraditi na novoj ponudi: posjetiteljima nudi maženje s - kravama.

Svi koji posjete područje jezera Finger u državi New York za samo 75 dolara, odnosno nešto manje od 500 kuna, mogu uživati u sat vremena druženja s dvije krave, Bonnie i Bellom.

Suzanne kaže da se gosti nerijetko iznenade time kako su krave pametne i koliko se vole maziti. I sama se iznenadila time vidjevši kako se turisti druže s kravama, na jednom putovanju u rodnu Nizozemsku, nakon čega ih je odlučila uključiti u ponudu i na svome ranču. 

- Osjećala sam da će to biti sjajan dodatak wellness ponudi koju već sada nudimo, kaže ona. Tako su u proljeće prošle godine na farmu doveli Bonnie i Bellu. Njih dvije su slobodne, mogu šetati farmom i družiti se s gostima koliko žele.  

- Izbor i poštovanje su ključne riječi za dobar odnos s kravom. Vi ulazite u njihov prostor, no povezivanje među vama je i njihova odluka, jednako kao i vaša . Kada se dogodi ta veza, to je čarobno, jer dolazi iz zajedničke želje.

POGLEDAJTE IH U VIDEU:

Dajući im da slobodu i izbor da se ponašaju kako žele, dobivate prekrasan odgovor, kaže Suzanne. Dodaje kako je ta interakcija najčešće opuštajuće iskustvo za obje strane, s tim da gosti brzo mogu uvidjeti koliko su krave razigrane, pametne i smiješne.

2. ROĐENDAN Ljubimci - najbolji prijatelji: To mogu samo ta divna stvorenja

- Mnoge iznenadi to koliko su zabavne, a iznenade se kad shvate da znaju svoja imena i da dolaze kad ih pozovete, kaže vlasnica za The Insider.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Marun 24.07.2019.

    Je li u hladu skuplje ?

  • Prolog 24.07.2019.

    Ljudskoj gluposti nema granica. Djeca u africi umiru od gladi a ovi bacaju pare na nekakvo maženje s kravama.

  • Hiroo_Onoda 24.07.2019.

    Ne mislim da je ideja loša. Nije tu toliko bitna lova. Ljudi su se potpuno otuđili od svijeta , a velikom broju njih je mobitel najvažnija stvar koju imaju. Tzv. društvene mreže, virtualni prijatelji koji nikada neće omirisati jedan drugog, lajkanje. Obična pušiona koja služi jedino za zaradu onima koji su je izmislili i za utjehu potonulima u zabludu gdje misle da su nekome sa druge strane planete važni. Osobno kad se loše osjećam zagrlim svog pesa i stisnem ga k sebi. Popričam sa njime, a njegov miris i disanje me brzo oraspolože i vjerujem da nisam jedini u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare