To je to što me zanima!

Savršena manikura: Odlični trikovi uz koje lak traje dulje

Nokte prije lakiranja treba pripremiti i očistiti odstranjivačem jer će tako lak za nokte dulje trajati. Iskušajte besplatne trikove i spriječite preuranjeno guljenje laka
Vidi originalni članak

Većina žena obožava lakirane nokte jer izgledaju lijepo i njegovano. Ako sami lakirate nokte, onda vam najveći problem zacijelo predstavlja dugotrajnost. Naime, čak i skuplji lakovi imaju jednu manu – kratko traju na noktima i već nakon par dana počinju se guliti s nokta. 

Stoga smo malo istražili što učiniti da bi lak potrajao dulje, a savjete na koje smo naišli vam otkrivamo u nastavku. Riječ je o prilično jednostavnim i posve besplatnim trikovima koje svakako vrijedi isprobati jer uistinu djeluju. 

Pripremite nokte 

Prije nanošenja laka uvijek biste trebali počistiti nokte odstranjivačem laka za nokte, čak i ako nemate nalakirane nokte otprije. 

Više pročitajte na Žena.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 10.10.2014.

    jeppp trajao bi on duže od par dana da mi muž kupi kućnu pomoćnicu ovako ništa od toga

  • zvižde za mnom jer sam šepava 09.10.2014.

    može mi lak držati jedino da se balzamiram. bez pretjerivanja ruke perem 50 x dnevno, a di je pranje suđa, ribanje i čisćenje u čemu guštam :)))

  • CUKRENA. 09.10.2014.

    Joj što volim ove članke kad moram na drugi portal čitati. A savjeti su za koga? Ovako ili onako za dva-tri dana treba mazat nanovo, nema tog savjeta koji će spriječiti guljenje ako su ruke po čitav dan u pokretu, čišćenje, pranje, peglanje, sve to oštećuje lak, ali mora se.. Dok tipkam tu navečer namažem i nema problema, par minuta posla i ujutro su ko novi..:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare