To je to što me zanima!

Savršeno za mladenke: Moći će probati vjenčanice ali virtualno

Vjenčanica, kao odjevni predmet koji je gotovo nemoguće kupiti bez nekoliko proba, naročito ako se radi o custom made dizajnu, seli se u virtualnu sferu i online probe
Vidi originalni članak

Softver koji skenira tijelo i na taj način savršeno detektira mjere i veličinu, donedavno je bio rezerviran za nekolicinu brendova koji su se toga dosjetili, da bi se danas sve češće spominjao, naročito kad je riječ o vjenčanicama. Primjer je dizajnerica Danielle Frankel koja će uskoro predstaviti takozvanu virtualnu garderobu.

- U ovaj projekt uložit ću novce koje sam dobila kao dobitnica nagrade CFDA/Vogue Fashion Fund. Želim digitalnim putem ženama pružiti što sličnije iskustvo, smatram da je sada vrijeme u kojemu će uspjeti dizajneri koji prihvate digitalne alate. Imam specifične klijente i ne mogu se sada s njima uživo povezati, stoga ću napraviti web stranicu s virtualnom garderobom idealnom za online isprobavanje - ispričala je Frankel za Vogue.

Nekolicina američkih dizajnera, među njima i Giselle Dubois, komentirala je kako sada preko online chat programa pokušavaju ostati u kontaktu s mladenkama te se također orijentirati na virtualno isprobavanje.

- Ipak, i dalje mislim da je bitno da mladenka dođe u dućan, isproba vjenčanicu uživo, ali virtualne konzultacije su zapravo genijalna stvar. Ovo iskustvo s izolacijom totalno nam je otvorilo oči. Nakon krize, virtualni sastanci mogli bi nam pomoći da smanjimo broj mladenki koje će nam na kraju doći uživo - komentirala je Dubois.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jennifer Aniston u izolaciji čisti, isprobava i sređuje ormar

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare