To je to što me zanima!

Sedam iznenađujućih znakova koji otkrivaju da ste bolesni

Ako nešto pođe po zlu, mogu se javiti problemi i tegobe na neočekivanim mjestima. Ovih sedam znakova upućuju na skrivene zdravstvene probleme
Vidi originalni članak

Naše je tijelo savršeni stroj! Nismo ni svjesni koliko se tisuća procesa istovremeno odvija u njemu i što sve "ulazi" u njegovo funkcioniranje. No, ako nešto pođe po zlu, mogu se javiti problemi i tegobe na neočekivanim mjestima. Donosimo sedam iznenađujućih znakova koji upućuju na skrivene zdravstvene probleme.

1. Kvržice ispod kože

Čvrste kvržice ili nodule ispod kože mogu biti prvi znak razvoja reumatoidnog artritisa, pokazalo je istraživanje objavljeno u časopisu Dermatology. Ove kvržice čini tkivo koje može narasti do veličine oraha i obično se pojavljuje blizu zglobova: poglavito u rukama i laktovima.

Cijeli tekst pročitajte na Ordinacija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mullo De 12.06.2015.

    Hebi ga, prije ili kasnije treba krepat, kako je Bog u svoje libre zapisao. Jedina sigurna stvar u životu je smrt, sve je ostalo relativno!

  • TheConsigliere 12.06.2015.

    Najgora stvar koju osoba moze napravit je pokusat biti sam svoj doktor. Da je tako lagano diagnosticirat bolesti ne bi nam trebali doktori ni medicinski fakulteti na kojima studenti u 6 godina moraju svladat cca. 20 000 stranica . Moje skromno misljenje je da se to ne moze bas sazeti u 7. tocki. Ljudi bi trebali brinuti o svom zdravlju na nacin da redovito obavljaju sistematske preglede i u slucaju da zamjete neke simptome otici se posavjetovati s doktorom. Zaboravite google...

Komentiraj...
Vidi sve komentare