To je to što me zanima!

Seks je postao loš zbog rutine, šutnje ili neusklađenog libida

Jedan partner uvijek više žudi za onim drugim, posebno nakon dugih godina braka ili veze, a usporedbe s iskazivanjem pažnje drugih parova mogu biti pogubne za vezu
Vidi originalni članak

Nezadovoljstvo bračnim i seksualnim životom većina će držati za sebe iz neugode i jer smatra da se svi više seksaju nego oni. No, seks može biti dosadan, loš, pa i neprivlačan. No to je samo faza i to posve normalna, sugeriraju seksualni terapeuti. Prvi loš seks ne bi smio poljuljati kemiju između partnera, pogotovo izazivati sumnje već to jednostavno treba zaboraviti. U braku je vrlo teško ostvariti i istu razinu libida, jer uvijek jedan više žudi za seksom. Suvremeni način života također je stvorio nove seksualne pritiske i očekivanja koja ne mogu biti uvijek ispunjena.

Nezainteresiranost za seks

Realnost je da veliki broj parova ima seksualnih poteškoća u nekom trenutku braka jer njihov seksualni nagon pada. Umjesto da loše osjećaje prenesu na partnera, pravo je pitanje što je uzrok toj nezainteresiranosti. Ponekad putovanje i kratka razdvojenost (zbog puta) može ponovno probuditi iskru.

Stalni podsjetnik

Partneri trebaju stalne podsjetnika da su poželjni i seksi jedno drugome. Ukoliko to izostaje, pažnja se traži negdje drugdje. Seks uvijek vuče van, ali ljubav vraća, tvrde psiholozi.

Neprestane borbe su normalne

Parovi često izgledaju sretno i zaljubljeno, ali to je nerijetko samo krinka. Nemojte mislite da se vi i vaš partner jedini svađate, svi se svađaju, to je gotovo pa pravilo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slatkica0911 20.01.2011.

    slažem se sa svime navedenim od vas dvojice, ali zašto onda to malo češće ne govorite ili pokazujete?? :) pusa :)

  • TNT 1 31.12.2010.

    @klošar ova ti je dobra!!!! Da žene znaju kolko mi volimo onu stvar a one ju gužvaju među nogama!!!

  • 18.12.2010.

    ...''mala moja, kako se ne stidiš...ja je željan,a ti na njoj sidiš''...

Komentiraj...
Vidi sve komentare