To je to što me zanima!

Shakirina trenerica: Različiti treninzi donose bolje rezultate

Tajna nije samo u pilatesu, plesu, funkcionalnom ili intervalnom treningu. Mora biti svega podjednako. U protivnom svoje tijelo ograničavate, a može vam i lako postati dosadno
Vidi originalni članak

Kolumbijska pjevačica Shakira (47) na pozornici ne miruje. Njezina osobna trenerica Anna Kaiser s njom trenira već 13 godina. Otkrila je od kud zanosnoj pjevačici tako dobra forma, ali i isklesano tijelo. Anna je inače plesačica i koreografkinja, a u SAD-u ima nekoliko studija za vježbanje. S poznatima drži i online treninge. Za Harper’s Bazaar otkrila je da se Shakira ne koncentrira samo na jednu vrstu vježbanja.

- Tajna nije samo u pilatesu, plesu, funkcionalnom ili intervalnom treningu. Mora biti svega podjednako. U protivnom svoje tijelo ograničavate, a može vam i lako postati dosadno što dovodi do odustajanja - rekla je trenerica za magazin.

TRESITE SE DO OLAKŠANJA VIDEO Riješite se uporne boli u vratu i leđima već za minutu

- Želim biti sigurna da moji klijenti dobivaju sveobuhvatan trening, a ne samo kombinaciju vježbi - kaže Kaiser te dodaje da je cilj dobrog treninga da postanete fizički spremni na gotovo sve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 16.04.2024.

    shakira super izgleda vjezba je zdravlje

  • Čobo 15.04.2024.

    Može grupni trening sa Šakirom, da bude jeftinije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare