To je to što me zanima!

Silovao joj kćer: Upozorava da čudovišta izgledaju normalno

Catherine St. Germain dirljivim je videom željela upozoriti sve kako su predatori koji vrebaju našu djecu oko nas, pa tako ona nije ni sumnjala na svog muža
Vidi originalni članak

Majka dvoje djece i odana supruga Catherine St. Germain još je jedna potvrda statistike da su nasilnici najčešće oni koji su nam najbliži - a u ovom slučaju to je bio njezin voljeni suprug. 

Video koji je objavila na Facebooku kao upozorenje drugima pogledan je više od 48,7 milijuna puta u samo pet dana, a u njemu otkriva kako je od policije otkrila da je njezin suprug - ratni veteran u bivši policajac, seksualno napastovao njenu kćer staru samo 15 godina.

U braku su tek nešto manje od godine dana, a Catherine (34) nije ni slutila kako je onaj kojeg je smatrala muškarcem svog života psihopat i seksualni predator. Njen suprug Scott i sam ima troje djece, a njegova je najstarija kćer tek godinu dana mlađa od žrtve koju je napastovao.

Da bi stvar bila gora, zaljubljena supruga vjerovala je u nevinost supruga koji je tri godine proveo radeći u policiji, no sve je postalo kristalno jasno nakon što je dobila potvrdu iz DNK dokaza.

Pogledajte njezin dirljiv video:

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Zlurad 15.04.2016.

    Za pedofiliju - metak.

  • Leaena 15.04.2016.

    Ima i on dvije kćerke. Sve se vraća sve se plaća. Kako se toga ne boji??

  • walterzenga 15.04.2016.

    za silovanje se ne dobiva 90 dana zatvora. ova žena ne govori sve. s druge strane zanimljiva podudarnost, ona ima 34 i kćerku od 17, uračunaj trudnoću i eto ti šta je mama radila kad je bila tih godina. gđa ima neke svoje issues. a novinari su na uobičajenoj razini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare