To je to što me zanima!

Skuhatćute: Od sarajevskih ćevapa do istarskih šparuga...

Zvijezde subotnjeg broja magazina za uživanje donosi recept i savjete za pripremu ćevapa iz "Želje" te prijedloge za pripremu superzdravih šparoga i raznih gljiva
Vidi originalni članak

Kako biste iskoristili najbolje od kraljice samoniklog bilja, ove subote pripremili smo vrhunske recepte iz restorana Stari Kaštel i Bušćine. Uputili smo se u Istru na Dane šparoga i preko trnja šparužine probili se do mladica koje smo pripremali s pljukancima, u fritaji, pa čak i fritulama. Odmorili smo se od asfalta i uz pomoć lokalnih stručnjaka otkrili meditativno iskustvo povratku prirodi. 

Donosimo i ekskluzivnu reportažu iz "Želje", jednog od omiljenih hramova sarajevskog  roštilja, gdje su nam vlasnici otkrili nekoliko ključnih savjeta za pripremu tradicionalnih ćevapa. Najavili su i dolazak u Zagreb, što će razveseliti sve ljubitelje sočnog mesa u somunu. 

U specijalu možete pronaći 16 recepata za jednostavne slatke zalogaje s lisnatim tijestom, a pripremili smo i recepte panna cottu te otkrili tajne savršene domaće tjestenine.   

Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anakin 28.03.2014.

    Ćevapi ili šparoge hmmm ?:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare