To je to što me zanima!

Slatko iznenađenje: Izašao na spoj i saznao da je djevojka bila vlasnica njegovog labradora

Korisnik društvene mreže pod imenom JimNo otkrio je da je bio na spoju s bivšom vlasnicom svog sadašnjeg psa. Upoznali su se na stranici za upoznavanje
Vidi originalni članak

JimNo je u razgovoru rekao ime svog psa, a djevojka je onda iznenađeno otkrila da se i njezin pas isto tako zvao i da je isto bio labrador. To je bilo pomalo čudno jer pas ima neobično ime, Onyx. Na Twitteru je JimNo podijelio cijelu ovu priču, a njegova objava je podijeljena više od 6000 puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako vaši ljubimci pokazuju ljubav?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka je onda otkrila da je njezin labrador udomljen i tako su saznali da ga je zapravo udomio JimNo.

ČISTA SREĆA Pozitivno utječu na zdravlje: Tri odlična razloga da nabavite psa

Nakon što je ovu neobičnu priču ispričao svojim Twitter pratiteljima, oni su ga zamolili da na sljedeći spoj povede i labradora. To je i učinio.

- Mnogo suza, neka sjajna sjećanja i jedan vrlo sretan pas - napisao je uz fotografije njegovog crnog labradora Onyxa kako se sastaje s svojom bivšom vlasnicom.

GOSTI U DOBROM DRUŠTVU Hotel u Londonu nudi druženje s ponijem: Voli maženje i piknik

- Onyx je se nažalost u početku nije sjećao, ali moglo se vidjeti da je tu bilo nešto. I mi ćemo se nastaviti viđati - dodao je, a njegovi pratitelji su bili oduševljeni ishodom, piše Mirror

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zivjela Cenzura! 29.08.2021.

    Zanimljivo je kako piše "Korisnik društvene mreže", a ne piše da se radi o Twitteru, nego tek u članku. Piše i da su se upoznali na "stranici za upoznavanje", a nigdje ne piše da se radi o Tinderu. Kad se piše o Facebooku i OnlyFans, onda je to u naslovu i gura se kao udarna vijest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare