To je to što me zanima!

Slavni frizer uredio beskućnika: 'Potpuno je neprepoznatljiv'

Frizer velikog srca potpuno je promijenio izgled beskućnika s besplatnim šišanjem i uređivanjem brade koji je nakon transformacije izgledao desetljeće mlađe
Vidi originalni članak

Francuski frizer slavnih David Kodat je na TikToku podijelio video sulude preobrazbe - šišanje i uređivanje brade beskućnika, na što su se svi složili da izgleda nevjerojatno.

POGLEDAJTE VIDEO: Šišanje 'na daljinu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On na svom profilu @davidkodatofficial dijeli video isječke preobrazbi svojih klijenta, ali ova transformacija je stvarno posebna jer je i dobro djelo.

Video, koji je imao više od 20.000 pregleda, prikazuje muškarca s dugom i neurednom kosom i bradom kako sjedi na brijačkom stolcu prije uređivanja, piše britanski Mirror.

@davidkodatofficial

Haïr transformation 😱 ##fyp ##pour ##SingapoReimagine ##foryoupage ##hairtransformation ##barber ##fypchallenge ##tiktok ##homeless ##satisfying

♬ Moulaga - Heuss L'enfoiré

U videu David vrti čovjeka u stolcu kako bi gledateljima pokazao u kojem stanju su mu kosa i brada. Brada mu je sprijeda toliko duga da mu je teško pročitati izraz lica, pa je nemoguće vidjeti smiješi li se čovjek ili ne. Straga je dio njegove kose toliko zapetljan da se već može smatrati dreadlocksom.

David se brzo prima posla, odsijecajući velike, duge dijelove kose, uspješno otkrivajući čovjekov osmijeh. Zatim isječak preskače na krajnji rezultat gdje se može vidjeti muškarac s puno kraćom te urednijom frizurom i bradom.

NE SVIĐA SE SVIMA Brada kao majmunski rep - hit uređivanja među muškarcima

Otkako je objavljen, video je dobio gotovo 3000 lajkova. Zapanjeni gledatelji su s divljenjem komentirali ovu preobrazbu i hvalili novi izgled.

Jedan je napisao: 'Jako zgodan! Fantastično.' Drugi komentator je napisao da je promjena radikalna i da mu novi izgled fenomenalno pristaje.

- Uređivanje ga je jako pomladilo! - komentirao je jedan iznenađeni gledatelj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • black_cat 21.01.2021.

    toliko je empatičan da šiša sa udaljenosti od 2 km i grablja kosu grabljama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare