To je to što me zanima!

Slavni objavljuju svoje kreacije koje su htjeli nositi na Met Gali

Met Gala inače je golemi glamurozni događaj svakog svibnja u New Yorku, a budući da pripreme traju mjesecima, slavni su odavno izabrali što će nositi. To sada pokazuju online
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 10 modela tenisica za proljeće koji podižu svaki look

Jedan od najznačajnijih modnih i društvenih događaja ove godine zahtijeva outfit na temu izložbe "About Time: Fashion and Duration". No, kako slavni nisu mogli odjenuti svoje kreacije za ovogodišnju Met Galu, objavili su ih na Internetima.

Sada svoje teatralne haljine nose u vrtovima i po balkonima, a sve skupa uokvireno je u retro priče, od krinoline do show korzeta iz osamdesetih.

VOLUMEN JE HIT Hailey Bieber voli udobnost: Oduvijek sam tati 'krala' robu

Katy Perry je imala u planu odjenuti kreaciju inspiriranu korzetom Jeana Paula Gaultiera, no pošto je trudna, imala bi okruglicu na trbuhu. Ona, naravno, uvijek ima najzabavniji outfit.

Julia Roberts, koja nerijetko nosi crno-bijele kombinacije, ovoga puta bi nosila veliku kreaciju uokvirenu metrima tila i volana.

Amanda Seyfried sa svojom retro haljinom paše uz prirodu, kreacija je inspirirana starinskim krinolinama i motivima cvijeća.

I Madonna se javila, odjevena u styling kakav inače nosi na događanja, jer ukrašeni sakoi i najlonke među njezinim su favoritima.

ZLATNE I STYLISH Statement naušnice idealan su dodatak za online sastanke

Slavna manekenka Bella Hadid najavljuje svoju retro inspiraciju, u stilskim okvirima osamdesetih, koju će vjerojatno ostaviti za neku drugu prigodu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 10 modela tenisica za proljeće koji podižu svaki look

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare