To je to što me zanima!

Šminka se po 16 sati: Na svom licu stvara nevjerojatne iluzije

Influencerica provodi i do šesnaest sati slikajući nevjerojatne optičke iluzije na svome licu. Usne šminka zadnje kako bi tijekom dugog procesa mogla nešto pojesti ili popiti
Vidi originalni članak

Romanie-Jade Tulloch (20) iz Nottinghama u Engleskoj je vizažistica, poznata po stvaranju nevjerojatnih iluzija na licu koje oduševljavaju njezine pratitelje na Instagramu i YouTubeu. 

Talentirana influencerica je dvije godine studirala likovnu umjetnost, ali je odustala od Sveučilišta kako bi se posvetila karijeri influencera. Na društvenim mrežama poznata je pod imenom 'cakefacerj' i ima oko 400.000 pratitelja. Objavljuje razne fotografije i videa svojih umjetničkih djela i tvrdi kako provede i do šesnaest sati šminkajući lice.

Jedan od njezinih dojmljivih uradaka je definitivno iluzija inspirirana kuhinjskim mikserom. 

- Moje okruženje me inspirira. Mogu šetati parkom i vidjeti jezero. To mi je dovoljno da dobijem ideju za oslikavanje lica i stvaranje iluzija - rekla je. 

Tulloch želi izaći iz uobičajenog make-up trenda i pokušati sve što joj padne na pamet. 

- Htjela bi ljudima pokazati da šminka može biti puno više i ne mora uvijek služiti za uobičajeno uljepšavanje - kaže Tulloch.

U prosjeku joj treba pet sati po izgledu. 

- Uvijek počinjem s rubovima lica i usne ostavim zadnje kako bih mogla nešto pojesti ili popiti. Uživam u ovome i brzo mi proleti vrijeme - kazala je. 

Najduže koliko je potrošila oslikavajući jednu iluziju bilo je 16 sati kada je radila temu 'Osvetnika'. Nakon dvije godine provedene na fakultetu odlučila je ostaviti studij, slijediti svoje snove i postati vizažistica. 

- Krenula sam na tečaj kako bih postala samostalna vizažistica. Za to vrijeme postajala sam sve popularnija. Moj Instagram profil skočilo je s 3000 pratitelja na 16.000 u samo tjedan dana - kaže influencerica.

Shvatila je da može zarađivati radeći upravo ono što voli. Izdvojila se iz make-up industrije i počela sa šminkanjem koje stvara optičke iluzije. 

- Ima negativnih komentara, ali većinom su pozitivni. Ljudima se sviđa moj rad - zaključila je umjetnica. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sigourney 25.05.2019.

    čemu i kome ,sve mora sprati ,zabilježiti fotkom i gotovo .Gubljenje vremena ,korisnije bi joj bilo da iscrtava murale po gradu .

  • 24.05.2019.

    Ovo izgleda vrhunski stvarno! Samo...zenska koza lica brzo pokazuje posljedice kojekakvih srnj a ovdje je puno srnj stavljeno, nece biti dobro. Ali je fakat zanimljivo i impresivno sto radi

  • Ja... 24.05.2019.

    Vrh

Komentiraj...
Vidi sve komentare