To je to što me zanima!

'Šmokljani' postaju sve napetiji suprotnom spolu

Nakon što napuste školu, socijalno neprilagođeni 'štreberi' postaju uspješni poslovni ljudi, moćni šefovi korporacija, ali i konkurencija frajerima
Vidi originalni članak

Muškarci koji su bolji u rješavanju problema i posjeduju više stručnih znanja, imaju i više sreće sa ženama, pokazuju najnovija istraživanja stručnjaka za ponašanje Jasona Keagyja sa sveučilišta u Marylandu. “Štreber” može sličiti dobrici i glavnom protagonistu iz “Gospodara prstenova” Frodi Bagginsu, koji ima prekratke hlače navučene do slabe brade, pogrbljen torzo, salasti trbuščić i hod poput pingvina, no studije pokazuju kako im je budućnost puna sreće, ljubavi i vrućeg seksa.
- Inteligencija je ženama pokazatelj zdravih gena koje će potencijalni muškarac prenijeti svojim potomcima - napominje Keagy. Ova istraživanja pokazuju kako “štreberi” s “očalama” i “štreberice” s kečkicama i fiksnim aparatićima za zube imaju velike šanse u privlačenju suprotnog spola. U današnjem agresivnom, neromantičnom i grubom svijetu punih “macho” muškaraca, “alpha” mužjaka i ženki sve se više pokazuje kako inteligentan i drag pristup donosi rezultate. Oni su zbunjene i simpatične dobrice odrasle na stripovima, SF filmovima i stand-up serijalima, a ne zanima ih nogomet niti najnovija šminka. Ženama se to sve više sviđa kao i perspektiva koju ovi momci ostvaruju nakon završetka škole i fakulteta. “Štreberi” više nisu dosadn likovi jer danas vladaju najvećim korporacijama, okruženi su ženama i plivaju u novcu više od mafijaša.

Oni su simpatične i pristupačne dobrice
Ono što žene često privlači kod “šmokljana” je što oni često smišljaju razne i maštovite igrice kako doći do simpatije. Njihov pristup zbog manjka samopouzdanja često nije izravan, a dobijete li od lika “naprženu” cijelu kolekciju “Zvjezdanih staza” ili neki najnoviji ljetni gadget, budite sigurni da su simpatije u igri, a ljubav na pomolu.

Ratovi zvijezda”, borg i klingonski
“Štreberi” se vrlo često odlično razumiju u sve vrste kompjutorskih tehnologija i sve sc-fi serije. Njihov humor ponekad se čini vrlo komliciranim i čudnim, a razgovor često započinju na klingonskom i pozdravom iz “Zvjezdanih staza”. Njihovi su horizonti i pogledi širi od uobičajenih, tolerantniji su, a “Svemir je posljednja granica”.

Najbogatiji čovjek na svijetu je - štreber
Bill Henry Gates III, predsjednik Microsofta, najveće softverske tvrtke na svijetu, najbogatiji je čovjek na svijetu, a po zvanju je bio i ostao “štreber”. Odličan uspjeh u školi i na fakultetu, skroman, nenametljiv, s velikim naočalama i s velikom inteligencijom, danas uživa plodove svoje pameti i štrebanja.

Intelektualci su novi seks-simbol
Za “štrebere” se tvrdi kako su fokusirani jedino na učenje i uspjeh u školi ili na fakultetu, a “frajeri” i “frajerice” su uvijek dobrog izgleda i odlični u sportu. Ipak, stvari se mijenjaju jer žene sve više cijene sklonost intelektualnom radu i stručnim znanjima jer takve muškarce vide perspektivnijima u budućnosti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • XXL 28.08.2009.

    a nogometni štreberi ????????????Manekenke .molim odgovor.

  • bosnia_80 28.08.2009.

    skužio sam ga, ovo je pisao neki štreber :) hehe...dobar pokušaj..

  • Getriba 26.08.2009.

    Da, pogotovo mi je \"napet\" onaj na 3. slici haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare