To je to što me zanima!

Specijal: Žensko emocionalno i tjelesno zdravlje u svakoj dobi

Portal Zdrava Krava ti u mjesecu ožujku donosi specijal posvećen tjelesnom i emocionalnom zdravlju žene. Naši stručnjaci otkrivaju savjete za svaku dob žene
Vidi originalni članak

Danas je jasno kako je uravnotežena i raznolika prehrana temeljena na mediteranskoj piramidi prehrane ključ zdravlja i vitalnosti bez obzira na spol. Ipak, zbog specifičnosti ženskog organizma postoje namirnice koje su izuzetno korisne za njih. Slijedi top 7 namirnica koje bi redovito trebale činiti dio tvog jelovnika bez obzira jesi li kći, majka, baka ili sve to zajedno. Pročitajte ovdje. 

Iako su upale rodnice najčešći razlog posjete ginekologu, i grlić maternice podliježe infekcijama. Dr. Eva Jendriš Škrljak, ginekologinja iz Poliklinike Sunce objasnila je koje su najčešće infekcije rodnice i kako ih spriječiti te je ukazala na važnost prevencije infekcija vrata maternice.

Više pročitajte ovdje. 

Ženska koža je, u usporedbi s kožom muškaraca suša i manje otporna, a prvi znakovi starenja počinju se nazirati između 20. i 30. godine života. Iako starenje ne možeš spriječiti, možeš se pobrinuti da izgled tvoje kože bude u skladu s tvojim godinama. Pročitaj što ti o starenju kože i pravilnoj njezi savjetuje dermatologica Nevia Delalle Lozica.

Više potražite na specijalu Žensko zdravlje na Zdravoj Kravi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare