To je to što me zanima!

Spremne za bal: Dior haute couture za proljeće/ljeto 2011.

Pistom muzeja Rodin u Parizu prošetale su se djevojke visokog stila 50-ih, odjevene u balske haljine i ukrašene zavodljivim make upom. Dior je tako opet mamio uzdahe
Vidi originalni članak

Romantična, dramatična i plemenita - bila je kolekcija Christiana Diora za proljeće/ljeto 2011. Pod kreatorskom palicom Johna Galliana, haute couture revija vratila je sve u davnu Diorovu prošlost. Zamamne balske haljine, zavodljivi make up i dugačke rukavice oživjele su graciozne dame iz 50-ih. 

- Urođena otmjenost i zanimljive linije inspirirale su me za nove volumene i kretnje - kazao je John Galliano, kreator za Diora. No njegova najveća muza za ovu reviju bio je slavni modni ilustrator Rene Gruau. 

Muzej Rodin u Parizu bio je na par minuta poprište balskih haljina, vremena nakratko vraćenog u prošlost, djevojaka presvučenih baršunasto crvenim ružem i sigurnim zavodljivim stavom. Bogati materijali i fantastični krojevi koji od svakog ženskog tijela mogu stvoriti "wow efekt" mogli bi se uskoro naći i na Oscarovom crvenom tepihu.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare