To je to što me zanima!

Štenci se ne prestaju grliti od kad su ih redovnice spasile

Stariji štenac stalno grli mlađeg, kao da ga pokušava zaštititi. Nekako kao da još ne vjeruju da su spašeni, da će svaki dan imati krov nad glavom i pune trbuščiće
Vidi originalni članak

Ova dva štenca prestrašeno su lutala ulicama u jednom vijetnamskom gradu. Bili su sami, izgubljeni, gladni i žedni, a prolaznici su ih ignorirali. Srećom, naišle su budističke redovnice koje nisu imale srca ostaviti ih na ulici. Uzele su ih i povele u svoj samostan. 

Otkako su tamo stigli, psići se ne odvajaju jedan od drugoga. Zapravo su toliko nerazdvojni da su stalno jedan drugome u zagrljaju. Stariji štenac stalno grli mlađeg, kao da ga pokušava zaštititi. Nekako kao da još ne vjeruju da su spašeni, da će svaki dan imati krov nad glavom i pune trbuščiće.

Ipak, redovnice kažu da su se nakon prvobitnog straha i sramežljivosti - opustili i počeli veselo njuškati sve oko sebe, piše Newsner.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • alladin_1 15.08.2016.

    sjede na način koji nije normalan i nije "životinjski" - to da ovako sjede im je "usadio" covjek koji ih je maltretrao do iznemoglosti - ovi su jadnici uplašeni do kostiju.

  • Judita👥 14.08.2016.

    slatkići

  • BLACKDOG 14.08.2016.

    Majko moja, je li ovo ljudska zbilja? Da ova dva mala bića imaju više srca i sućuti od nas samih?! Kad bi bar ljudi učili od njih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare