To je to što me zanima!

Stigle ELFS naočale, a glavni promotori Cigi, Tatjana i Anita

Kolekcija sunčanih naočala uključuje tri modela, od čega su dva crno-ružičasta namijenjana ženama, dok je crni model za muškarce. Cijena iznosi 1000 kuna
Vidi originalni članak

Modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji kao ELFS, predstavili su kolekciju sunčanih naočala koje će zadovoljiti i najkritičnije modne sladokusce. 

Za tu su priliku angažirali stilista Nevena Ciganovića, manekenke Malinu Grahek i Anitu Dujić, voditeljicu Tatjanu Jurić i bubnjara Sašu Mačeka koji su stali pred objektiv poznatog fotografa Mladena Šarića. 

Klasične predimenzionirane sunčane naočale dizajneri su upotpunili prepoznatljivim ELFS logotipom, a može ih se pronaći u tri modela, dva ženska i jedan muški. Modeli za žene dolaze u crnoj nijansi s ružičastim detaljima i obrnuto, a za muškarce tu su crne naočale sa znakom ELFS-a na ručki naočala. Naočale su ručni rad i štite od UV zračenja, a po cijeni od 1000 kuna mogu se kupiti u ELFS-ovoj trgovini u Zagrebu.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • gricic 21.06.2012.

    na jankomiru kod jet lee-a 100 kn cijeli karton

  • ZMIJA1 19.06.2012.

    nisu skupe dobro izgledaju

  • Sonador 19.06.2012.

    Takve naočale bih nosila eventualno da se nađem u pustinji i ne mogu gledati od blješteće svjetlosti a naiđe neki beduin i ponudi mi ih za maksimalno 10 kuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare