To je to što me zanima!

Stil slavne Lady: Što je Diana imala protiv brenda Chanel?

Lady Diana u jednom je trenutku svoga života prestala nositi Chanel, odnosno nije ga mogla više podnijeti na sebi, a razlog iza toga je njezino razočaranje ljubavnog karaktera
Vidi originalni članak

Dizajner koji je 1996. godine radio s Dianom, Jayson Brundson, istaknuo je kako ona te godine prestala nositi Chanel radi loga koji uključuje dva slova C, a to je podsjeća na Charlesa i Camillu. Za Yahoo se prisjetio jednog od ključnih trenutaka, tijekom boravka u Australiji.

BIJELI TRENDOVI Ovogodišnji trendovi: Najcool detalji za divan vjenčani outfit

- Sjedili smo u hotelu, Joh Bailey joj je taman završio sređivanje kose i Diana je odlučila nositi Versaceov kostim, no nije znala koje modne dodatke izabrati. U jednom trenutku došla je do mene s hrpom Chanelovih stvari u rukama, bacila ih na kauč i rekla da ne može trenutno smisliti Chanel jer je podsjeća na njezina supruga i njegovu ljubavnicu, radi dva isprepletena slova C - ispričao je Brundson.

Lady Diana i Charles rastali su se 28. ožujka 1996. godine.

Razdvojili su se 1992. godine, nakon što je Diana saznala da njezin suprug ima ljubavnicu.

- Bilo nas je troje u braku, postalo je malo tijesno - izjavila je Diana u legendarnom intervjuu za BBC, nakon čega je uslijedio razvod.

Lady Diana je nakon toga pronašla sreću u naručju egipatskog producenta Dodi Fayeda, no oboje su stradali u tragičnoj nesreći u pariškom tunelu, krajem kolovoza 1997. godine.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: (stavite naslov txta s linkom koji vodi na članak)

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare