To je to što me zanima!

Stiže nastavak Disneyjeve kolekcije Petominutnih priča!

Omiljenoj Disneyjevoj kolekciji Petominutnih priča pridružilo se 10 novih naslova! Svi ljubitelji Disneyjevih priča i čitanja nastavke kolekcije mogu pronaći na prodajnim mjestima od četvrtka, 18. ožujka
Vidi originalni članak

Petominutne priče idealne su za večernje čitanje i provođenje kvalitetnog vremena s djecom. U cjelodnevnoj žurbi, ponekad je teško pronaći vremena za opuštanje i obiteljsko druženje. Zato je Egmont osmislio način kako da pomogne djeci i roditeljima da provedu lijepe zajedničke trenutke i stvore rutinu koja će im uljepšati svakodnevicu.

U svakoj od slikovnica nalazi se po pet priča u trajanju od pet minuta čitanja naglas uz koje će se dijete upoznati s pustolovinama omiljenih Disneyjevih likova i razvijat će vlastite čitalačke sposobnosti. Samo 5 minuta čitanja dnevno je dovoljno kako bi dijete ostvarilo sve dobrobiti čitanja. 

Uz nove naslove zabavite se i učite o temama kao što su lijepo ponašanje, osjećaji, odrastanje, daleki krajevi i mnoge druge. U prvoj slikovnici, Petominutne šaljive priče čitajte o zabavnim i smiješnim dogodovštinama popularnih Disneyjevih likova kao što su Vaiana, Mickey Mouse, 101 Dalmatiner i ostali.

Prvi nastavak kolekcije Petominutnih priča pronađite na svim kioscima, u supermarketima, poštama te na shop.egmont.hr od 18. ožujka po cijeni od 29,90 kn. Svaki četvrtak očekuje vas nova knjiga. 

Ako ste propustili neke od knjiga od broja 1 do 20, možete ih naručiti na shop.egmont.hr.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare