To je to što me zanima!

Stop cenzuri majčinstva: Baš ovo su stvarna ženska tijela

Nakon što je Facebook privremeno uklonio fotografiju majke s ožiljkom i bebe, autorica je fotografiju ponovno objavila u znak protesta protiv cenzure majčinstva
Vidi originalni članak

Viralnu fotografiju golog majčinog tijela s golom bebom na kojoj se vidi ožiljak od carskog reza, koju je objavila stranica Helen Carmina Photography, Facebook je uklonio nakon što je dobila prijavu za neprikladan sadržaj. Budući da je fotografija bila uklonjena bez objašnjenja, kako sama autorica kaže, odlučila ju je ponovno objaviti i to s oznakom #fbstopcensoringmotherhood, u prijevodu: "Stop cenzuri majčinstva", a Facebook je ipak odlučio da fotografija ne krši pravila.

Nakon prve objave ova fotografija se u vrlo kratkom vremenu proširila Internetom upravo zato jer je jedna od rijetkih fotografija ožiljka od carskog reza, što se inače skriva, a također je dio majčinstva, baš kao i strije ili bradavice na dojkama koje se vide na fotografijama dojenja. Autorica je pozvala sve koje je ova fotografija dirnula na bilo koji način da je dijele dalje u znak protesta protiv cenzure fotografija koje prikazuju majčinstvo. Više porčitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare