To je to što me zanima!

Strogo zalizana frizura novi je trend - kome najbolje pristaje?

Savršeno skupljena i zalizana frizura podnosi jači makeup i ističe crte lice, a najbolje ju je raditi sa svježe opranom kosom. Ovaj trend obožavaju i zvijezde
Vidi originalni članak

Zalizana kosa novi je trend koji su na modne piste i crvene tepihe vratila modna imena kao što su Dior, Gucci i Elie Saab. Ovaj tip frizure obožavaju brojne zvijezde poput Emme Watson, Rooney Mare, Jessice Chastain, Ume Thurman i Olivije Palermo, a njezina prednost jest u tome što podnosi jači makeup i savršeno ističe crte lica. 

Strogo zalizanu frizuru najbolje je raditi sa svježe opranom kosom u suprotnom bi kosa mogla izgledati masno. Nakon toga kosu treba podijeliti dubokim razdjeljkom na dva dijela i skupiti u niski rep. Ostatak kose potom omotajte oko repa kako biste dobili punđu i učvrstiti lakom kako bi bila postojana. 

Ovaj tip frizure idealan je za vruće ljetne dane zato što miče kosu s lica, ali i za svečane prilike jer istovremeno djeluje elegantno i trendi. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Mima Šiš 24.06.2013.

    Kome bolje pristaje ? I ovako imam glavu ko pun mjesec......Osobno volim vjetar u kosi...

  • vujacka 23.06.2013.

    uh ne volim zalizane kose a iu to i podignute

  • littleowl 23.06.2013.

    Ča je ovo, pa da cijeli taft na sebe saspem ne bih se ovako zalizala! Odvratnooo, kako to oprat kasnije, tvrdo ko cigla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare